NT+ screening-Veveří

tinkad29
5. čer 2019

Ahoj všichni, byl tu z Vas někdo na prvním velkém screeningu na Veveří-Centrum prenatální diagnostiky? Mám tam jít tak bych chtěla vědět jak to probíhá a jestli Vám brali ve stejny den i krev a hlavně jestli jste měli výsledky všeho už ten den jak píšou na stránkách. Děkuji moc 🙂

nolies
5. čer 2019

@tinkad29 Ahoj, napřed ti vezmou krev a pak hned po tom jdeš na ultrazvuk. Pokud budeš chtít vědět pohlaví, už ti ho řeknou. Jinak dostaneš heslo se kterým se pak přihlásíš na jejich stránky do sekce výsledky NT, jsou ten večer. Mě došlo i celkové riziko smskou večer. Na tom webu bude podrobná zpráva 😃

tinkad29
autor
5. čer 2019

@nolies děkuji moc a v té zprávě jsi se vyznala? Jako abych to nějak pochopila. Já to právě od mudr pochopila tak, že už mi krev brát nebudou, že tam berou ty výsledky jak jsem byla na krvi v 10tt,ale přišlo mi to divny :D

nolies
5. čer 2019

@tinkad29 To jsou jiný odběry... Vyznáš se v tom úplně v pohodě, dole bude velkým napsáno, jestli je sreening pozitivní či negativní a celkové riziko.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
tinkad29
autor
5. čer 2019

@nolies ahaa dobře děkuji moc, a utz dělají jen přes břicho?

nolies
5. čer 2019

@tinkad29 jj ve většině případů 😃

nolies
5. čer 2019

@tinkad29 jj ve většině případů 😃

tinkad29
autor
5. čer 2019

@poah dobře, děkuji moc 🙂

tinkad29
autor
5. čer 2019

@nolies a kdy ještě cca večer? 😁 Já vím sem otravná, ale mám tam jít zrovna v pátek, tak aby mi nakonec neřekli že to bude až v pondělí 😩

nolies
5. čer 2019

@tinkad29 kolem 7.hod mi to přišlo. Ale nejsem si jistá, jestli to zrovna v pátek není výjimka a výsledky jsou až v pondělí. Hned u odběru krve ti přesně řeknou, kdy budou výsledky a dají ti heslo.

tinkad29
autor
5. čer 2019

@nolies ach jo mě z toho klepne, jsem akorát nervózní, tak doufám že mě nenechají celej víkend :D

verca024
5. čer 2019

Ahojky,já byla taky v pátek a výsledky jsem měla ještě ten den večer,kolem půl 7 ;) Držím palce ať je vše v pořádku 🙂

tinkad29
autor
5. čer 2019

@verca024 děkuji moc, doufám že bude vše v pořádku. Musí! 🙂 děkuji

kristyna233
24. čer 2019

@nolies a nemusím být na lačno že? Kamarádka tvrdila, že musela...

nolies
24. čer 2019

@kristyna233 Ne, nemusíš 😃

verca024
24. čer 2019

@tinkad29 tak jak jste s prckem dopadli,vse v poradku? 🙂

tinkad29
autor
22. črc 2019

@verca024 dopadlo to dobře, akorát jsem měla trochu zvýšený hcg, takže mi dělaly ještě tripl, ale ten dopadl taky dobře. Za dva týdny jdu na další velký utz, tak snad bude vše v pořádku 🙂 děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru