Ahoj holky,
vyšlo mi několik pozitivních těhotenských testů, v neděli z krve hcg 10, ve čtvrtek 48. K oplodnění došlo mezi 14. A 17. lednem. V děloze je na UZ vidět pouze 3mm dutinka. Myslíte, že to může být klasické těhotenství, nebo spíše mimoděložní? Příznaky jsou bolest prsou, tlak v podbřišku a bedrech, únava, žíznivost. Mám obavy...
Já bych se nedesila. Já měla od začátku taky nízké a dokonce 7 dní po zpoždění jsem měla na testu jen slabou čárku a to někdo už mívá dálnici jako hrom. Teď jsme 8+5tt a vše je v pořádku. Každá jsme prostě jiná 😊✌️
Ono to hcg je asi individualnía každá to máme jinak, vím že když jsem měla zpoždění asi tři dny hcg jsem měla necelých 1000, hlavně , že stoupá 🙂
@deeda1 pokud viděl doktor dutinku na utz tak předpokládám ze ji viděl v děloze tím pádem to mimodelozni těhotenství není. Hcg se zdvojnásobuje ob den což u tebe vychází. Takže bych se dle velikosti dutinky a výšce hcg priklanela k pozdější ovulaci😉neboj, jeví se mi to úplně v pořádku 🍀🍀🍀
Děkuji za všechny názory. Dnes jsem byla na kontrole. Jsem 6+2 a už bylo i srdíčko 😊
Ahoj holky, prosím radu, zítra jdu na kontrolu, budu 5+0... Byla jsem tam teď v úterý hcg 800,alr v deloze nic ani náznak zvětšené sliznice. Mám se bát nejhoršího? Děkuji za odpovedi
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
hcg by se mělo každé 2 dny zdvojnásobit, takže vlastně to vychází v pořádku, ale zase pokud bylo oplodnění jak píšeš ty, tak to mi přijde nízké ☹ to už je skoro 3 týdny od oplodnění...není možnost pozdější ovulace? Určitě bych tedy ještě zašla na hcg a kontrolovala jak roste, ale pokud je vidět dutinka, tak je to na dobré cestě, jen to chce čas....