Holky, jdu s dotazem, ve čtvrtek jsem byla na gynde, dr mi rekla, ze deloha je prosákla, výška sliznice 16,8 mm a ze pred MS tak vysoká nebýva, ze by to spis videla na uhnizdovani vajicka, nabrali mi hcg a to bylo 7,4. sestra mi rekla, ze bud to bylo nabrane moc brzy nebo to muze byt hormonalni porucha :(
U netehu to snad muze byt do 5. Tak asi jsi. Ja meka zas hodne vysoke, na začátku 5.tydne 2903. 'bala' jsem se dvojcat a ona fatalni geneticka vada 🙂 mene je nekdy vice.
omlouvam se za ten dotaz,ale uz mi z toho trochu hrabe :D s pritelem se snazime delsi dobu, on panikari, co kdyz uz neni plodnej a ja jsem kazdej mesic na mrtvici. vcera jsem si udelala test a ja i kamaradka jsme videly hodne slabou carku a pritel mi rekl, ze nevidi nic, tak jestli uz s kamaradkou nemame halucinace :D
Stejně ti nezbyde nic jiného než čekat. Buď to těhotenství bude, nebo ne. Hoď nohy nahoru a zkus se něčím zabavit.
to je pravda 🙂 musim pockat do utery na novou krev 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@rouckmar Ahoj, nevím co čekáš za odpovědi :/ spousta holek to tak měla, ale jak ti řekli, buď je to nabrané moc brzy, nebo se špatně vyvíjí...neporadí ti nikdo nic víc, než jen čas, musíš počkat a věřit, že to bude dobré =) Hlavně jsi byla na prvním krevním náběru, u dalšího by to mělo být daleko více ta hodnota;) teprve pak se uvidí. Tak vydrž=)🍀