Ahoj holky , v sobotu jsem našla na tehu testu // a včera jsem zacla lehce krvácet. Jen na papíře nic šíleného a hcg mi vyšlo pouze 6 a dneska krvacim o něco víc , ale MS to není a test mám i teď odpoledne o něco silnější . Myslíte , ze je naděje ? Podle MS bych měla být 4+3 . Dekuju
50/50
Držím palce.
Na začátku těhotenství jsem měla takovou divnou jakože menstruaci. S HCG neporadím, netušila jsem kvůli té "ms", že jsem těhotná... taky držím palce 🙂
Drzim palecky at je to v poradku,ale ja bohuzel sama za sebe taky vim ze to u me pri prvnim tehu neznamenalo nic dobreho ted v druhem uz jsem ani nezaspinila a zatim je to v poradku. Ono 50% tech spineni a krvaceni nemusi vubec nic znamenat muze to byt podrazdeni,prekrveni vselicos. Ale vsichni vime ze tech daslich 50% bohuzel neco zanmenat muze. Zasla bych na tu krev tam budete mit jistotu pokud se bude zvedat nadeje je 🙂 ta je preci vzdy...
@barcachejn Já to mám uplně podobně, u prvního samý stres, špinění , krvaceni a tentokrát ukázkové, tak snad to bude v pořádku 🙂
@jituli84 Pokud to od zacatku mate ukazkove a doted je vse v poradku tak si myslim ze ted uz to v poradku bude urcite 🙂 ja jsem ted jeste pred 2 trimestralnim screeningem tak mam jeste trosku strach ale prvni dopadl na jednicku tak snad i ted 🙂 az po nem si asi poradne oddechnu teprve... Strach je a bude porad...
@barcachejn Já jsem si říkala, že po 1. screenu budu klidnější, pak jsem se třásla před každým ultrazvukem, pak že teda po 2. já spíš myslím, že po takové zkušenosti už člověk nebere těhu jako samozřejmost a že stát se může kdykoliv cokoliv. Pamatuji si u prvního těhu, když jsem tam objevila na testu dvě čárky, jak jsem byla štastná a nadšená, u druhýho jsem furt říkala, že uvidíme a pořád čekala jestli se něco nestane.. Ale zaklepejme to at to už dotáhneme do konce 🙂
@jituli84 Presne takhle jak to popisujete jsem to citila ja... U toho druheho uz jsem tomu neverila a chtela at jsou za mnou hlavne ty 3 mesice namisto abych si to uzivala a tesila se... Byla jsem rada za kazdy den co jsem nekrvacela a nespinila. A pamatuji si ze jsem byla v nemocnici na potvrzeni a byla jsem skoro v 7tt uz nam busilo srdicko i 10 dni pozdeji jsem byla u sveho gynekologa a tam mi rekl ze to stale odpovida 7tt ale srdicko tam je byla jsem z toho zase v haji a na prasky... Ale rikal ze kazdy UZ je jiny a ze to mohli spatne namerit a nebo i on. Za 14 dni jsem tam sla znovu s panickym strachem a uz to odpovidalo a bylo to v poradku,v tehotenstvi jsou proste takove zvraty az hruza,smirovala jsem se zase s tim ze prijde SP a tech 14 dni pro me bylo nejhorsich za cele tehu,takze ted uz si to snad budeme moci opravdu trosku uzivat 🙂
Dekuju , hcg se sice zvedlo ale jen o 2,4 takže pořad čekám , ale na Otázku jestli z toho muže být těhotenství úspěšně tak mi bylo řečeno , ze ne . Takže teď jenom čekám co z toho bude ... pořad visí otázka mimodelozniho tak snad ne.
@pro89 To me moc mrzi :( v tomto pripade bych byla nejradsi za SP ... Taky jsem to tak mela s prvnim tehotenstvim a kdyz se spekulovalo o mimodeloznim a vedela jsem ze to je ztracene ... Taky jsem to tehdy poznala podle HCG strasne mi kolisalo obcas se zvedlo obcas kleslo... Tak jsem se modlila aby to telo vyloucilo samo a nakonec jsem to tak mela a vycistila jsem se sama bez revize... Je to hrozne ale preji ti to same pokud uz je to ztracene protoze je to nejprirozenejsi proces :( preji ti hodne stesti a sil a at se brzy zadari🍀
@barcachejn dekuju moc , to si pravé taky říkám ze už bych to chtěla mít vyřešeny ať hcg klesne A nemusím se ničeho obávat .
@pro89 Rozumim vam a kazdopadne vam budu drzet palecky at vse dopadne co nejlepe 😇
Ahoj holky , tak to zatím není ještě úplný ztracené , ale zatím se taky ještě neraduju . Dnes odběr hcg a hodnoty se i přes krvácení zvětšují z 8 na 16 takže dvojnásobek tak to mohlo být později . V pátek jdu na další odběry. Tak se uvidí ... každopádně kdyby to byl potrat tak by se hodnoty snizovaly a nenavyšovaly. Tak uvidíme
Tak to dopadlo asi jak se předpokládalo hcg začalo klesat , takže nic 😢
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pro89 tak naděje bejt muže, zašla bych ještě po pár dnes na krev , pokud se bude zvyšovat je tam větší naděje. Ale zaroven třeba u mě špinění a krváceni neznačilo nic dobrého