Nevolnosti, zvracení. Co vám zabíralo?

terezkajahudka
14. led 2022

Ahoj holky od patka mám šílené nevolnost a tak jsem vás chtěla poprosit zda by jste se nemohli se mnou podělit o to co vám na ně zabíralo. Mě se dělá špatně už jen když vidím jídlo v letáku. Děkuji 🙂

mamikry
14. led 2022

@terezkajahudka Soucitim. Ja jsem si protrpela vsechna tehotenstvi taky. Uprimne, zabral az cas. Ale u druheho tehotenstvi mi pomahalo cucat citron a u posledniho jist zmrzlinu. Jinak klasika suche rohliky a banany a jeste suche varene brambory, vic jsem do sebe nedostala.

michaelarousova
14. led 2022

@terezkajahudka jako aby mi neco vylozene pomohlo to ne …ale ja nezvracela..spis to trosku tlumilo a žto u prvniho tehu porad neco jist..a u druheho pomahalo renie ,studeny banan ,cola a pizza😂

radus96
14. led 2022

@terezkajahudka ja jsem momentálně 14+6tt a úplně vám rozumim.. od 5tt jsem mela taky šílené nevolnosti a stupňovali se.. pomahalo mi si nalit cocacolu do tvoritek na led, zmrazit a pak to cucat, pomahali mi vychlazene mandarinky, chvíli mi zabírali i zazvorove lizatka a hlavně porad neco chroupat. Mela jsem rýžové chlebicky a proste porad jsem do nich kousala ( proste porad zamestnavat zaludek). Nic nepomohlo ze by mi bylo úplně dobře, ale dokázalo to zazehnat ty nejhorší návaly. A vubec mi nepomahalo se jit vyzvracet, potom mi bylo ještě hůř... Ještě ted mi neni uplne ok, ale už je to mnohem lepší 😊

miriam1989
14. led 2022

@terezkajahudka Vůbec nic 🤷 po 3 prozvracených měsících vše ustalo. Jen se mi lehce změnili chutě. Chce to prostě jen vydržet a snažit se do sebe dostat cokoliv co v sobě udržíš. (za mě suchý rohlíky a jabka) Jinak soucítím, já nemohla v tý době nakupovat, vařit, otvírat lednici, vidět někoho jíst a už vůbec ne to jídlo cejtit. Doba obědu v práci pro mě bylo doslova peklo, mikrovlnka se nezastavila a v kanceláři se mísili "smrady" všech obědu. 🤦🤣 Když si na to vzpomenu je mi zle ještě teď 😬 Drž se, určitě to brzo přejde! 🍀

lentilkah
14. led 2022

U dcery trochu pomohl Antimetil, u syna nic. Drz se.

terezkajahudka
autor
14. led 2022

Děkuji za vaše příspěvky je hezké vidět že v tom nejsem sama 🙂 musím říct že něco doma uvařit je pro mě úplný očistec. 🙂 Tu colu taky sem tam popíjím i když píšou že by se neměla ale v množství co piju si myslím že neuškodí. 🙂

petradt1986
14. led 2022

Ja teda nezvracim, ale je mi porad na blinkani. Navaly, toceni hlavy, no parada toto. Nepomaha nic. Od lizatek, po rennie, po suchary, rohliky,banany. Celej den toto. Mela jsem to i u dcery, tak asi nemusim ani přemýšlet co to tentokrat bude. U syna mi bylo vyborne

krisstina93
14. led 2022

Mě leda ledová cola, jinak nic. Vařit sem nemohla, hlavně ne maso, muselo se to prostě přežít.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru