Ahoj holky od patka mám šílené nevolnost a tak jsem vás chtěla poprosit zda by jste se nemohli se mnou podělit o to co vám na ně zabíralo. Mě se dělá špatně už jen když vidím jídlo v letáku. Děkuji 🙂
@terezkajahudka jako aby mi neco vylozene pomohlo to ne …ale ja nezvracela..spis to trosku tlumilo a žto u prvniho tehu porad neco jist..a u druheho pomahalo renie ,studeny banan ,cola a pizza😂
@terezkajahudka ja jsem momentálně 14+6tt a úplně vám rozumim.. od 5tt jsem mela taky šílené nevolnosti a stupňovali se.. pomahalo mi si nalit cocacolu do tvoritek na led, zmrazit a pak to cucat, pomahali mi vychlazene mandarinky, chvíli mi zabírali i zazvorove lizatka a hlavně porad neco chroupat. Mela jsem rýžové chlebicky a proste porad jsem do nich kousala ( proste porad zamestnavat zaludek). Nic nepomohlo ze by mi bylo úplně dobře, ale dokázalo to zazehnat ty nejhorší návaly. A vubec mi nepomahalo se jit vyzvracet, potom mi bylo ještě hůř... Ještě ted mi neni uplne ok, ale už je to mnohem lepší 😊
@terezkajahudka Vůbec nic 🤷 po 3 prozvracených měsících vše ustalo. Jen se mi lehce změnili chutě. Chce to prostě jen vydržet a snažit se do sebe dostat cokoliv co v sobě udržíš. (za mě suchý rohlíky a jabka) Jinak soucítím, já nemohla v tý době nakupovat, vařit, otvírat lednici, vidět někoho jíst a už vůbec ne to jídlo cejtit. Doba obědu v práci pro mě bylo doslova peklo, mikrovlnka se nezastavila a v kanceláři se mísili "smrady" všech obědu. 🤦🤣 Když si na to vzpomenu je mi zle ještě teď 😬 Drž se, určitě to brzo přejde! 🍀
U dcery trochu pomohl Antimetil, u syna nic. Drz se.
Děkuji za vaše příspěvky je hezké vidět že v tom nejsem sama 🙂 musím říct že něco doma uvařit je pro mě úplný očistec. 🙂 Tu colu taky sem tam popíjím i když píšou že by se neměla ale v množství co piju si myslím že neuškodí. 🙂
Ja teda nezvracim, ale je mi porad na blinkani. Navaly, toceni hlavy, no parada toto. Nepomaha nic. Od lizatek, po rennie, po suchary, rohliky,banany. Celej den toto. Mela jsem to i u dcery, tak asi nemusim ani přemýšlet co to tentokrat bude. U syna mi bylo vyborne
Mě leda ledová cola, jinak nic. Vařit sem nemohla, hlavně ne maso, muselo se to prostě přežít.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terezkajahudka Soucitim. Ja jsem si protrpela vsechna tehotenstvi taky. Uprimne, zabral az cas. Ale u druheho tehotenstvi mi pomahalo cucat citron a u posledniho jist zmrzlinu. Jinak klasika suche rohliky a banany a jeste suche varene brambory, vic jsem do sebe nedostala.