Ahoj holky,chci se zeptat jsem 6+4 a mám strašné nevolnosti.Na utz jdu až 3.1 ale je mi fakt špatně,jidlo nemohu ani cítit,co sním to skončí v záchodě,pomáhá jen když sem v klidu a lezim.Nekrvacim břicho mě nebolí.Mate někdo zkušenost ?
@emillyhk děkuji moc snad ano ❤️ Taky jste nemohla jist žádné jidlo ? A vše ban smrdelo ? Šílený …
@katanovobran hele kolem 8mes mi začalo být už líp a zvracela jsem jen asi 2x denně 🤣
@jjasmina 😀😀😀cože ? Tak to jste teda zkusila jak pes
@katanovobran Chvíli jsem byla schopná sníst jen pár soust rýžového chleba, po dvou dnech třeba jen slané tyčinky. Po doušcích ledovou colu nebo čaj. Nedoporučuju čistou vodu, nezdá se to, ale je těžká na žaludek. Ze začátku mi jídlo celkem vonělo (burger, čína), ale udržet ho v žaludku byl problém. Nejhorší byly zázvorový lízátka 😂😂 Kamarádce vyhovovalo hroznové víno a piškoty, mě bylo zle úplně po všem. Nakonec se mi to podařilo ustát doma, ale doktorka už zvažovala, že mě pošle na kapačky. Ve druhém trimestru už jsem skoro nezvracela, ale ty nevolnosti byly stejné. Mě třeba dělalo dobře hodně vychlazené mléko 😉
@katanovobran sice bez zvraceni ale bylo mi silene…jen jsem lezela 2 mesice ..jediny co jsem dokazala snist byla pizza a ledovej banan😂 kolem 16tt to preslo
Bez zvracení jen žaludek v krku. Tři měsíce, vždy to začalo po 6.tt . Nepomahalo Renne, lizatka nic. Jen suchary, hned co jsem se vzbudila, tak hned do pusy, plus cola.
@katanovobran Ahoj,já jsem dnes 6+3 a taky mi skoro celá lednice smrdi.. pomáhá mi jist studené jidlo které nemá takove aroma jako teplé.. studene pití mi taky pomáhá když je mi zle od žaludku. Ale ne s bublinkama
Bohuzel mam, takze soucitim. U syna nepomahalo nic, u dcery trochu Antimetil.
K tehotenstvi bouzel nevolnosti patri,nekdo je ma ale fakt sileny,treba vydrzet,mimco za to stoji...ja to zazila 2x poprve horsi jak podruhe,ale podruhe zase o neco delsi a prezila jsem a uz to dobrovolne opakovat nechci,tehotenstvi je bezproblemove jen pro vyvolene,jinak je to celkem otrava...
@katanovobran pro mne bylo těhotenství vždy za trest.Zvracela jsem do pátého měsíce.Od začátku na PN.A z domu jsem vycházela jen pripade největší nutnosti.
Mne pomáhala studena cola po doušcích.Nebo Torcan čípky.
Musíš vydržet,bylo mi špatně vždy až do porodu...zkus najít potravinu,která ti bude dělat dobře...zvládneš to!
Docela pomáhala ledová cola. Kolem poloviny těhotenství se to zlepšilo, ale ten šoufl pocit vydržel až do porodu.
@marcicek84 ty jo, tak to mě řekni, kdo je ten vyvolený?😀 My na kluka čekali 6let, předtím fakt problémy, bolestivé potraty. Tak jestli to, že mi v těhu bylo blbě jen týden kolem 5. měsíce a pak od 7. šílené pálení žáhy, že ještě teď nalézám po kabelkách Rennie a Gaviscon 😅 tak jsem byla asi poloviční vyvolená 🤣
@amazonkajanik zaha byla i u me a bylo to maso,my zas dlouho na zadne mimi cekat nemuseli,proste bylo hned...
@katanovobran to teda ano, bylo to nejhorší období, ale zároveň i to nejkrásnější, ale nehodlám to opakovat 🤣
@jjasmina já mám dneska už relativně klidek,jen žaludek na vodě ale nezvracim nic
@katanovobran Zkusilas Rennie? Ja byla u dcery naprosto marna, a pak me tento tip doslova zachranil. Stale jsem mela u sebe Rennie a bylo mi dobre. Cucala jsem to x tydnu
@martiniquest nezkusila sem nic dneska sem řekla ze si zajedu do oc do lékárny a postupně od rána je mi dobře ze mám chut se i najíst občas mě jen poboliva žaludek ale to je vše
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katanovobran Bohužel ano. Snažila jsem se chodit do práce, ale někdy kolem 9. nebo 10.tt jsem skončila na neschopence (už podruhé) a do práce už jsem se nevrátila. Prostě to nešlo. Nepomáhalo nic. Držím palce, ať je brzy líp 🍀