Ahoj holky, jsem těhotná hodně krátce. Ale mám strašně nevolnosti během dne, co vám na ne pomohlo? Taky se objevil prujem, mohu si dat 1 tbl. Imodia? V práci nic jiného nemám a potřebuji dojit domu bez nehody :/ mám strašně problém něco do sebe dostat, ale za to večer bych do sebe toho nahazela hodně 🙈 poradíte i něco na strie? Mám staré po úbytku váhy, tak bych chtěla něčím bříško pak mazat, vím ze to 100% nepomůže, ale aspoň něco zkusit chci 😏 děkuji 🙂
@lilian2111 ty Jo, tak nevím co si dat :(
@moncici00 mozna jen cerne uhli nebo probiotika? Na nevolnosti existuji lizatka, daji se koupit v lekarne, jinak porad neco maleho uzdibovat, pomahal mi studeny meloun, zelene jablko. Je treba vyzkouset. Nekomu nezabere nic, kdyz jsem cekala dceru, skoro tri mesice jsem lezela a bylo mi strasne spatne, i v noci. Preji at to rychle prejde 🙂
ja měla rano také problém vylezt z postele a nepomohlo nic, imodium bych ani nezkoušela, zkusit černé uhlí
@moncici00 Nic,jen to
přetrpět,bohužel 😖
@moncici00 me pomahaji ty lizatka, ale taky nejim maso a neni mi zle nejak extremne. Lidem, co ji maso, byva casto nejhur (a konci i na kapackach), protoze telo brani plod pred necim tak rizikovym, plnym antibiotik, hormonu a toxinu. Pri kojeni zase dela nejvetsi problemy mleko, zvysuje detem riziko cukrovky a zpusobuje koliky.
@moncici00 na strie mi hodně pomáhal olejíček od weledy ten byl super akorát ta cena se pohybovala okolo 500,-
A na nevolnosti co se týče zvracení mi pomáhali těhotenské lízátka jinak takhle na střevní potíže nevím co by mohlo zabrat
Jinak ted jsem ještě objevila antimetil. Doporučuju, přírodní, ze zázvoru. Bere se ráno a na poledne.
Ahoj holky, při tak silných nevolnostech se doporučuje si připravit večer k posteli něco na zakousnutí (banán, rohlík, bebe) a sníst to ještě předtím než vstanete z postele.. Jde o to, že když ráno vstanete, začne vám proudit krev rychleji, změní se vám tlak a tělo začne pracovat a je vám blbě, to už do sebe nic nenacpete.
Takže nastavit budika treba o 15 minut dřív, otevřít oči a ještě v posteli něco slupnout. Chvilku počkat a pomalu vstavat. Zkuste..
Nahodne jsem neco hledala a nasla jsem tuto stranku https://www.bylinky.net/tehotne.php
Mozna se tam neco najde i na nevolnost...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Imodium by se v těhotenství bohužel vůbec nemělo…. ☹️