Dobrý den
Jsem mladá slečna,která zjistila že je těhotná..❤️
Přicházím s otázkou jsem v 7 týdnů těhu a dostavili se mi šíleně nevolnosti (s kterými jsem počítala)jediný co sním tak jsou piškoty,tvarohová buchta a mrkev..
Když si dám něco jinýho tak to jde zatím spodem nebo vrchem..
Jen nemám odzkoušené moc věcí,protože už mám strach ochutnávat aby to nešlo ze mě..
Co jste jedli vy? Popřípadě co vám sedlo?
Děkuju moc za rady
taky musím každou chvíli něco malého sníst, teď ujíždím na ovoci.
Občas mi dělal dobře banán nebo máslové sušenky
Ja jsem ted 12tt a je mi porad zle 😄🙈 muzu rohliky, jogurt activia, spagety, brambory jo a dobre mi delaji i hranolky. Proste "zdrava" strava v tehu🙄🤣🙈 hruuza...
A z ovoce merunky a meloun, zeleninu nemuzu vubec.
Mne jedine co ako-tak nerobilo zle bola mrkva. Ale mne teda bolo priserne zle a zacinam piaty mesiac a zle mi je furt 🤣
Kdyz mi bylo nejhur,vetsinou mi pomohlo studene mleko. A pred spanim jsem snedla vzdycky 2 lzicky kesu masla...ono dost zasyti,ale ma maly objem,zvlast kdyz se z te lzicky olizuje. A obcas banan, bramborova kase. Ale me v te dobe bylo nevolno a tezko snad uplne ze vseho.jal z hladu,tak ldyz jsem cokoliv snedla..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jedla ze začátku rohlík s plátkovým sýrem 😂 ale postupně jsem zjistila, že jak začnu mít pocit hladu, musím prostě cokoliv sníst, i když nechci.😂 je mi po tom pak lépe...a čím víc něco ujídám, tím je to lepší...a nesmím ležet, musím furt něco dělat, i když mám pocit, že umřu 😂 jak jsem v pohybu, jsem docela ok 😂