Nevolnosti. Co jste jedly? Co vám sedlo?

denda69
8. čer 2021

Dobrý den
Jsem mladá slečna,která zjistila že je těhotná..❤️
Přicházím s otázkou jsem v 7 týdnů těhu a dostavili se mi šíleně nevolnosti (s kterými jsem počítala)jediný co sním tak jsou piškoty,tvarohová buchta a mrkev..
Když si dám něco jinýho tak to jde zatím spodem nebo vrchem..
Jen nemám odzkoušené moc věcí,protože už mám strach ochutnávat aby to nešlo ze mě..
Co jste jedli vy? Popřípadě co vám sedlo?
Děkuju moc za rady

izzylka
8. čer 2021

Já jedla ze začátku rohlík s plátkovým sýrem 😂 ale postupně jsem zjistila, že jak začnu mít pocit hladu, musím prostě cokoliv sníst, i když nechci.😂 je mi po tom pak lépe...a čím víc něco ujídám, tím je to lepší...a nesmím ležet, musím furt něco dělat, i když mám pocit, že umřu 😂 jak jsem v pohybu, jsem docela ok 😂

tasimia
8. čer 2021

@denda69 rohlík a Coca-Cola. A nakrájené ovoce+ zelenina.

denda69
autor
8. čer 2021

@izzylka tak jist se snažím ale když si dám něco jiného než suché tak to jde ze mě 🤦🏻‍♀️a ležet to u mě je nereálné momentálně pořád zatím v práci

jjasmina
8. čer 2021

@denda69 redkvicky, kedlubny a baby karotky

adula000
8. čer 2021

taky musím každou chvíli něco malého sníst, teď ujíždím na ovoci.

denda69
autor
8. čer 2021

@adula000 ovoce jsem zkoušela a to nezvládnu 🤦🏻‍♀️přitom miluju ho

adula000
8. čer 2021

@denda69 já ho předtím nějak moc nejedla, teď bych mohla pořád, ale taky moc toho do sebe nedostanu, pokud si ráno do něčeho nekousnu, je mi opravdu blbě.
No u prvního syna jsem neměla nic, to jsem mohla všechno, žádné omezení, tohle je fakt děs :D

denda69
autor
8. čer 2021

@adula000 já když už tak po troškach zeleninu,ale je mi zle 24/7 a do toho zvládat zaměstnání skrze dovolený je fakt🤦🏻‍♀️

jako_mala_holka
8. čer 2021

Občas mi dělal dobře banán nebo máslové sušenky

mamikry
8. čer 2021

@denda69 Zmrzlinu, po kilech. To bylo jedine, co mi zklidnilo zaludek. Jeste jsem snesla suche rohliky, banany, suchary a varene neomastene brambory.

monii007
8. čer 2021

Ja jsem ted 12tt a je mi porad zle 😄🙈 muzu rohliky, jogurt activia, spagety, brambory jo a dobre mi delaji i hranolky. Proste "zdrava" strava v tehu🙄🤣🙈 hruuza...

monii007
8. čer 2021

A z ovoce merunky a meloun, zeleninu nemuzu vubec.

kevi1
8. čer 2021

Mne jedine co ako-tak nerobilo zle bola mrkva. Ale mne teda bolo priserne zle a zacinam piaty mesiac a zle mi je furt 🤣

denda69
autor
8. čer 2021

@kevi1 tak to asi budu na stejno 🙈

bestii
11. čer 2021

Kdyz mi bylo nejhur,vetsinou mi pomohlo studene mleko. A pred spanim jsem snedla vzdycky 2 lzicky kesu masla...ono dost zasyti,ale ma maly objem,zvlast kdyz se z te lzicky olizuje. A obcas banan, bramborova kase. Ale me v te dobe bylo nevolno a tezko snad uplne ze vseho.jal z hladu,tak ldyz jsem cokoliv snedla..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru