Nevolnost. Co vám pomohlo?

nikola1email
31. srp 2022

Prosím, nějaké rady, co vám pomohlo při nevolnosti? Jsem v 7. týdnu s dvojčátkama ( doufáme, stále je to ve hvězdách, ale zatím se jim snad daří dobře), ale začalo mi teď být dva dny po sobě špatně od rána do večera a nic v sobě neudržím.
Naštěstí vodu udržím v pohodě...

kubesovaadelka
31. srp 2022

@nikola1email žvýkačky, čerstvý vzduch v přírodě, a řeknu to blbě, ale pořádně se vyblit, jíst jen to, na co mám opravdu obrovskou chuť, taky pomohlo. Heřmánkový čaj na zklidnění

terinka212
31. srp 2022

@nikola1email mě taky bylo blbě,tak mě doktor předepsal prášky proti zvracení a úplně je mi super 😊

jola777
31. srp 2022

@nikola1email Lízátka proti nevolnostem z lékárny, mě to pomohlo. A pak taky Coca Cola.

kupcatko
31. srp 2022

@nikola1email pila jsem coca-colu, torecan cipky, nealko pivo, ale proste kdyz jsem cejtila zaludek tak mi pomohlo fakt se vyzvracet a byl chvilku klid. A jedla jsem fakt na co jsem mela chut.

martiniquest
31. srp 2022

Uplny zazrak byl pro me Rennie. S dcerou jsem mela silene nevolnosti a Rennie me zachranilo. U syna mi stacil zazvor.

jjasmina
31. srp 2022

@nikola1email nechci strašit, ale u mě porod 🤣ale jako jo kolem 7mes to bylo lepší

aselluska
31. srp 2022

Antimetil, lízátka a žvýkačky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru