Máte někdo zkušenost s odpolední nevolností?- myslím tím každý den a ještě na večer se přidá bolest hlavy a musím mít tmu a ticho☹ 😒
ahoj! ja mam nevolnost cely den a hlava boli taky vecer. Leky zadny neber. Hlavni je pres den hodne pit vodu. Ja se snazim, ale piju min, protoze mi z vody neni hej. Tak zlousim caje, dzusy, ledove napoje. Jen kdyby to nepreslo do tydne, tak se zeptej dr. V tehotenstvi muzes max opatrne paralen, ale mne treba na bolest nepomahal nikdy. Vodu mam vyzkousenou, ale trva to chvili nez mas dostatek. Drz se!
Důležitý je zvýšený pitný režim !!! Těhotné ženy by měly vypít více litrů vody než netěhotné. To je v první řadě. A ta bolest hlavy může být taky tím, jestli jsi před těhotenstvím pila kávu a teď jí vynecháváš. A nevolnosti to je přece normální. Ty tě potrápí ještě do 3 měsíců. Některé to mají i dýl tak přeji příjemné těhotenství🙂
Já sem v 7t a uz 2 tydny je mi zle bez prestavky. Sice nezvracim, ale je mi tak zle, že sotva vylezu z postele :(
Tak já se přidávám do "klubu". Jsem pár týdnů těhotná, na migrény trpím normálně, od páteře a teď to je mazec! Mám povolený panadol, doma mám 18ti měsíčního syna, tak s ním na celý den do postele fakt nezalezu 🙂...ten mi stejně nezabírá, dám si alespoň trošku coly nebo slabé kafe, jsem zvyklá na hodně silná analgetika, která se v těhu nesmí. Budu to muset protrpět, u syna se mi to drželo celé těhotenství ☹
Mam to uplne stejne, dopo dobry a odpoledne nevolnosti a bolest hlavy. Bolest hlavy prisuzuju unave...chodim do prace a po praci se staram o syna...vstavam v 5 hodin a do postele se dostanu kolem 22. Pomaha mi slaby kafe a cviky na uvolneni krcni patere. Nevolnosti se zhorsuji po sladkem, zlepsuji po zelenine.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
to je migréna ☹ nebo aspoň u mne se tak projevuje, nejlepší je si zalézt do ticha, tmy a dát ibalgin a usnout... ráno to bývá lepší ...