Nevím, s kým jsem těhotná...

sparklingbaaby
26. pro 2018

Ahoj, momentálně se potýkám s velmi složitou situací. S mým přítelem jsme spolu šestým rokem, máme spolu ročního syna. Před několika měsíci jsem se však dozvěděla, že jsem znovu těhotná. Bylo to přesně na naše výročí, 20. října. Oba jsme byli trochu v náladě a nepoužili ochranu, přítel se do mě udělal. (Normálně bych se asi na další miminko těšila, jenomže… s přítelem jsme si tou dobou procházeli velmi kritickým obdobím, probíhaly nějaké hádky a já se cca od poloviny září do poloviny října stýkala s někým jiným. S dotyčným jsme používali ochranu). S přítelem jsme tedy začali uvažovat o tom, že si dáme pauzu. Proto jsem si hned druhý den zaběhla pro pilulku po, konkrétně Escapelle. S přítelem jsme se samozřejmě zase pohádali a já udělala tu největší blbost v životě. S tím dotyčným jsem se vyspala znovu. Bylo to hned ten druhý den, 21. října, na kamarádčiny narozeniny. Hodně se pilo, já byla nešťastná, doma to vypadalo na rozchod a prostě se stalo. Znovu jsme měli kondom, takže se neudělal do mě, ale co jsme tak poskládali ze vzpomínek, tak jsme spolu spali vícekrát, pak i bez kondomu - před ejakulací ho vytáhl. Pyšná na to nejsem a vím, že to celkově byla nehorázná blbost. Po tomhle jsem měla velké výčitky, doma se to urovnalo a já si svatosvatě slibovala, že takovou blbost už znovu neudělám. S přítelem jsme spolu samozřejmě předtím i potom spali… Poslední menstruaci jsem měla nějak koncem září, přesné datum si však nepamatuji, za září jsem si to zapomněla zapsat. JENŽE - I přes tu tabletku mi další menstruace už nepřišla a za pár dní se na testu ukázaly dvě čárky. Vzhledem k tomu, že už jedno dítě mám, na potrat jsem jít nezvládla i přes riziko, že by dítě nemuselo být přítelovo. Druhý dotyčný se o svém případném otcovství nechce ani bavit, zablokoval mě a prý „nepřichází v úvahu“, aby dítě bylo jeho. Dle mé poslední menstruace, kterou jsem od oka udala jsem teď ve 12+4, dítě je však o týden menší, což odpovídá 11+4. Termín porodu mám stanovený na 6.7, pokud bychom to však počítali s menší velikostí dítěte, termín mi vychází na 13.7. Je tu někdo, kdo řešil něco podobného? Na koho to podle velikosti dítěte sedí? Proč mi ta tabletka nezabrala? Je tu nějaká možnost, že jsem otěhotněla s tím druhým ještě dříve… že by se protrhl kondom? Ale jediný, kdo se do mě opravdu udělal byl přítel… S přítelem chci být, nevěru jsem mu zatím nepřiznala, už jen kvůli synovi. Nikdo není dokonalý, každý děláme chyby, ale jsem z toho špatná a hrozně si to vyčítám…

fly80
26. pro 2018

@sparklingbaaby bude to těžký, ale jak píše jeden známý sexuolog, zatloukat, zatloukat, zatloukat 😒 Pokud ten druhý nemá zájem, jen by sis ublížil a na 90% je to mimčo stejně přítele. Musíš to tak brát a nechat to tak. Když ti to někdy bude vrtat v hlavě, můžeš si tajně nechat udělat testy DNA. Zatím bych to nechala tak jak to je. Držím palce 😉

tulikiss
26. pro 2018

urcit ci je dite nejde, protoze si ve dvou dnech spala se dvema chlapama. neexistuje tak presny test aby urcili ci je. ja mam syna z IVF, takze vim presne minutu kdy doslo k oplodneni a presto na utz kdyz merili jeho stari tak to bylo +/- tyden. proc si proboha resila s milencem ze si tehotna a ze muze byt dite jeho... na tech narozeninach vas predpokladam videlo par lidi, takze je jen otazka casu nez se to pritely donese, stejne jako tvuj milenec to vi. takze je na tobe jestli to priteli reknes, nebo pockas az mu to rekne nekdo jiny...

lilienelli
26. pro 2018

hlavně to neříkej příteli. je to těžké, těhotenství si asi moc neužiješ, budeš se užírat...... je blbé, žes byla opilá, tak přesně ani nevíš, jestli se do tebe milenec fakt neudělal bez ochrany ☹ příteli to hlavně neříkej, zničíš rodinu a ublížíš mu. no, máš velké ponaučení, snad se z toho poučíš.

sudylichozrout
26. pro 2018

Pujdu proti proudu, ja bych to na tvrm miste partnerovi rekla a nechala udelat test dna. Neni fer, aby vychovaval dite, ktere nemusi byt jeho, pikud o to neprojevi zajem a pripadne na nej platil aliky, kdybyste se rozesli. Udelala jsi blbost, tak za ni nes zidpovednost. Mozna skoncis sama, ale je to ciste reseni. Protoze pokud dite bude milence tak na svem priteli (at uz spolu budete nebo ne) spachas podvod obrich rozmeru, to je zkratka obrovska prasarna, ktera se fakt neda srovnat vubec s nicim. Navic, pokud bude dite milence, priteli nebude podobne. A nechtej, aby to resil pol treba trech letech on, v dobe, kdy uz bude mit k detatku vztah, ktery by asi okamzite skoncil. A detatko to vubec nebude chapat. Jestli musis nekomu ublizit, jakoze ano, tak prvne sobe. Ridkni rozchod, ale bud cestna, zvorala sis to sama.

ajdamajda
26. pro 2018

Jinak - po porodu bych odebrala DNa přítele a miminka a poslala na testy . Nestojí to tolik a děla se běžne (my je udělali také i když je prcek z inseminace ale s partnerem spolu nejsme a chtěl mít jistotu - otcem je) . Dá se udělat hned po porodu. Až kdyby nebylo ditko jeho, bych to řešila. Teď ne.

ajdamajda
26. pro 2018

Jinak dna můžeš odebrat i nenapadne a nemusí to byt ster slin. Třeba záminka ze měníš zubní kartacky

lachtanice86
26. pro 2018

V životě bych tohle netutlala. Je to ubohý vůči pritelovi. Ty si užiješ jinde a on ma případně nevědomky vychovávat cizí dítě? No chudák. A jedině ti to určí testy

gruyerre
26. pro 2018

Lze udělat test DNA i u nenarozeného dítěte, cena je tedy velmi vysoká, cca 30000.

marcelka287
26. pro 2018

Ahoj neznam te, nevim jaka jsi a jaky je tvuj pritel a nikdy jsem nebyla v tve situaci. Ale myslim si toto. Rozhodnout se musis sama podle toho co chces a podle toho jaky je tvuj přítel. Uprimne vubec nechápu proc si neco takoveho rekla milenci.. Zkousela si, jestli by treba s tebou chtel byt? Nebo proc? Pak asi pritele nemilujes.. Zamysli se nad tim, co vlastne chces a podle toho jednej.. Ja zastavam nazor, ze pokud je to jen ulet,i kdyz pro me je fakt nepochopitelne někoho podvest, a sveho pritele miluješ. Tak zatloukat. Bude te hryzat svedomi a budes trpet, pokud ho fakt milujes a budes se a tim muset szit. Ale neznicis rodinu. Pokud bys mu to rekla, jemu ublizis a svemu svedomi jakoby ulevis.. Nevim, takovy z toho mam pocit. Otazka druha je ze mozna dite neni jeho a dobudoucna, ne ze bych ti prala neco zleho, se muze neco stat a pritel se to stejne jednou dozvi..

sudylichozrout
26. pro 2018

@marcelka287 tahle rada by byla dobra, kdyby nebyla tehotna. Neveru zatloukat, ale aby chlap vychovaval nevedomky cizi mimi, to je proste dobytkarna nejvyssiho kalibru a osobne bych se s tim jako chlap pak nemazala.

majajaa
26. pro 2018

Na tohle mam jasny nazor. Tohle tajemstvi si vem do hrobu. At si rika kdo chce,co chce....
Myslim,ze te tvoje vlastni svedomi potresta az az. Ale ve chvili,kdy to priteli reknes,zkazis vsechno sobe,jemu i cele rodine. Pritel bude mit SVOJE druhe milovane miminko. A nebude do budoucna lepsi,kdyz to dite bude mit milovaneho otce (at uz bilologickeho nebo ne) nez nekoho kdo o nej nema zajem?

makronka222
26. pro 2018

Neres s kym ho mas. Akorat na tom budes hur, kdyz mu dite nebude podobny v pozdejsim veku, sved to na nejakyho pradedu/babicku ze je dite cely on/ona :D

makronka222
26. pro 2018

Vy co tu moralizujete - takze ona se ma sebrat a vsechno ukoncit? Odstehovat se, nemit prachy, nedoprat detem, resit kazdou korunu, byt zavisla na state, jen kvuli tomu, ze to dite nemusi byt chlapa se kterym zije??? Supr napad... pak ji tu budete nadavat, ze vyzira stat

marcelka287
26. pro 2018

Tak ted sem to jeste rekla manzelovi a ten rika, ze se taky muze stat, ze milenci precvakne a bude casem to dite chtit a budea v pytli.. A kdyz se tvuj pritel dozvi ze neni dite jeho, ze vychovava cizi dite. . No. Ani nebudu rikat jak se vyjadril. Je to proste na tobe, tve svedomi tve rozhodnuti. Zvrtala si to. A to uz vis.. Tak drzim palce at to vyresis a do budoucna ti tve vyreseni tehle situace nezkazi zivot..

sudylichozrout
26. pro 2018

@majajaa jasne, pak bude zrzave, pricemz v rodinach neni zrzavej nikdo uz dve ste let. A bude po prdeli. Ja vubec nechapu, jak nekdo muze radit to, aby hodila na hrb partnerovi peci o cizi dite kdyz ren dotycny o tom nema ani paru. To jste se vsechny zblaznily? On bude osmnact let vychovavat dite, ktere vzniko v dobe, kdy jeho zena vysukavala jinde? Jako fakt? A argument o tom, ze znici vsechno, kdyz to rekne. Ne, neznici. Narovna. Znicila uz tim, ze byla neverna. Jen nebude za srabackou mrchu.

sudylichozrout
26. pro 2018

@makronka222 ano ma. Nemuze prece nechat partnera v domeni, ze vychovava sveho syna, kdyz vychovava cizi dite. Ona si to podelala, ona musi nest nasledky. Ale musi byt ferova k okoli.
Ja fakt nestiham zirat, co za moralni dno se tu objevilo.

tulikiss
26. pro 2018

dulezite je zjistit ci to dite je a v pripade, ze pritele neni mu to rict. neni vetsi svinarna nez hodit dite na chlapa. a zjistit ze neco takoveho udelala moje mama, tak by u me skoncila. o niceni rodiny tu nemuze byt rec, ta se znicila uz v dobe kdy mesic s.kala s nekym jinym.

sudylichozrout
26. pro 2018

@tulikiss presne, navic kdyz to mezi nima hapruje, tak on bude akorat platit aliky na cizi dite. Osmnact let nejmene.

sudylichozrout
26. pro 2018

@marcelka287 at si ho klidne zkazi, ale at ho nekazi cloveku, ktery s tim nema co docineni.
Nedejboze by to detatko bylo nemocne a potrebovalo treba transplantaci. Prvni se resi rodice. On a) zjisti, ze neninotec b) by mohl byt darce, protoze je shoda. Budes davat ledvinu diteti, ktere najednou neni tvoje? Plus pripocitej tu emocionalni smrst, ktera nastane. Dite, ktere miluji, neni moje. Jsem nasrany na cely svet, vcetne ditete. Dite potrebuje ledvinu, ja mohu dat. Mam dat, kdyz neni moje? A ted se na to pidivej z pohledu ditete, a to nemusi byt ani nemocne. Vcera se se mnou tata mazlil, cetl mi pohadku pred spanim, byl se mnou na hristi a dnes se ke me nezna, odesel a nechce me videt. Co jsem udelal spatne, pric me najednou nema rad? A chlapi tohle fakt tezko kousaji, znam to i ze sveho okoli. Otec neotec se ze dne na den odriznul. Byl to pro nej zkratka sok.
Do toho jdete? Jen aby mila kravka neprisla o socialni status a "rodinu"?
Huste.

priefi
26. pro 2018

@sparklingbaaby je tady moznost udelat testy otcovstvi, ktere jsou mozne od 6tt, ale jsou docela drahe. S nejvetsi pravdepodobnosti je mimi pritelovo, ale 21.jak pises, bylo to vicekrat a pak i bez ochrany... to znamena... ze pokud se milenec udelal s ochranou a pak jste pokracovali bez ochrany, mohly v nem keste zbyt zbytky spermatu a to je ta pomyslna kapka, ktera uni otehotnet.... prerusovany sex je jako ruska ruleta.... takze s toho ohledu bych rekla ze to je 50 na 50. Takze bud budes zit s tim, ze nebudes vedet ci to je, anebo si udelas ted drahe testy otcovstvi, nebo po narozeni miminka klasicke testy otcovstvi, ktere by mely byt levnejsi. Co se tyce velikosti mimi, neorientovala bych se tim... navic 20.10.a21.10.neni moc velky rozdil

sparklingbaaby
autor
26. pro 2018

@priefi Děkuji všem za odpověď. Toho dvacátého se do mě udělal přítel, druhý den jsem s tím druhým dotyčným sice spala bez kondomu, ale neudělal se, takže je snad vyšší pravděpodobnost toho, že je to přítele, ale nevím...

sparklingbaaby
autor
26. pro 2018

A dříve jsem asi otěhotnět nemohla, protože to pak podle velikosti dítěte na UTZ nesouhlasí... Takže mi ten prášek prostě jen nezabral, asi na mě byl slabý, nebo jsem zrovna byla v plodných dnech

michaela19911991
26. pro 2018

@sparklingbaaby já být tebou to teď nechám jak to je a po porodu si nech udelat testy dna ať víš kdo je vlastně vůbec otec a podle toho potom jednej. Teď je zbytečné dělat zle....

vendelinka08
26. pro 2018

@sparklingbaaby zatim bych to brala tak..ze je to pritelovo dite...po narozeni bych si nechala udelat testy dna. Ale nenicila bych rodinu....vetsina tady zapomela...ze ve hre uz jedno dite je...a byl by to asi boj. Znicilo vy se tady hodne zivotu a hlavne tech detskych. Jo a nedavno se tady kvuli tomu zabil mlady kluk 27let.ze mu pritelkyne po porodu rekla..ze dite neni jeho...nezvladl to. Rozpadl se mu cely jeho svet....byli chvili spolu sezdani...a osobne si myslim..ze takovych levobocku po svete beha opravdu hodne. A behalo. I to..ze to v sobe poneses cely svuj zivot je trest. A pokud bude dite pritelovo..tim lepe...ale pro svuj klid si ty testy udelat muzes. A ano...pilulka opravdu nemusela zabrat...takovych tehuli je take dost.

irena1111
26. pro 2018

Já bych to příteli řekla, protože tajit mu, že bude možná vychovávat nevědomky cizí dítě mi přijde hodně hnusné a je to vlastně podvod. Navíc jak už tu někdo psal, pokud je dítě milence, může mu být podobné a až se to bude řešit za pár let tak tím bude nejvíc trpět to malé. Další věc je, že se kdykoli může o to miminko přihlásit milenec, prostě těch nejasností je tady hodně a žít celý život v obavách to bych teda nedala. Promluvila bych s partnerem a ke všemu bych se přiznala. Ideální by bylo udělat testy DNA aby bylo jasno, kdo je vlastně otec. Pak záleží na tom jak by se k tomu tvůj přítel postavil. Buď se na tebe vykašle a nebo to přijme ale má nárok znát pravdu.

sudylichozrout
26. pro 2018

@vendelinka08 vy ale porad operujete s tim, ze chranite zakladateklu, aby si "neznicila zivot", pripadne aby se neznicil zivot detem. Ale co ten pritel, jemu se zivot znicit smi? Nebo tobe prijde fer po rozchodu platit 18 let treva trojku mesicne na dite, ktere neni tvoje? Pokud by to vedel, mohl by se rozhodnout, zda do toho jde a necha se zapsat do rodneho listu, i kdyz neni bio otec, nebo ne.
Ano, chlapi to blbe snaseji, ale jeste hure snaseji podvody. Takze pokud ho podvedes sexualne, zatluces to, pak mu hodis na hrb levobocka, pricemz zatluces, ze neni bio otec a pak se na to prijde, tak ho pidvedes nekolikrat a vsechno dostane naservirovane v jeden okamzik. Hardcore.
Z moralniho hlediska je jen jedno dpravne reseni. Z vychcaneho hlediska je reseni mnoho.

journals
26. pro 2018

@sudylichozrout Souhlasím - do puntíku! Občas se tu podobné téma objeví a já nad radami typu: "Hlavně zatloukej a raduj se ze zdravého miminka" vždycky nechápavě kroutím hlavou. Že něco zničila? To ano, ale jen svou hloupostí. A že byla partnerská krize? Asi to tak žhavé nebylo, když spolu normálně spali. Tak jako nevím... Nemoralizuju, ale každý z nás by měl spravedlivě nést následky svého chování. A v partnerském vztahu to platí dvojnásob. A dost zírám, že se někdo ani nepozastaví nad uvážením, že by partnerovi řekl pravdu - dost vypovídající.
Připojuju se k názoru, že nechat chlapa, aby třeba celý život vychovával cizí dítě je velká prasárna. Neumím si představit, že bych se po něčem takovém dokázala podívat tomu druhému do očí. Vztah je pro mě o důvěře a zjistit třeba po xx letech, že dítě není chlapa, tak se vůbec nedivím, že by se sbalil a za 5 min by byl pryč. Některé názory tady opravdu nechápu. Kdyby se tu ptal chlap, co má dělat, že zahnul a s novou ženou čeká dítě, tak to by najednou bylo kritiky!
@sparklingbaaby UTZ s velikostí dítěte VĚTŠINOU nesouhlasí. Kolikrát ani na týden, natož na den.

drakenn
26. pro 2018

Jako bud hlavně ráda, žes od toho frajera, co si s tebou za*ukal a pak se k tobě neměl nic nechytla. Protože např nákaza HIV by byla silná káva. Když si hned co ho z tebe milenec vytahl hupla na přítele. Příště fakt používej pouze hlavu..

ahyt
26. pro 2018

kamarad dlouholety gynekolg tvrdi, ze spousta deti ktere porodil nejsou toho otce,ktery byl u porodu.😊Ale nechávají si to pro sebe.Holt doba je taková.Ja radim zatloukat....

journals
26. pro 2018

@ahyt A jak to ten kamarád gynekolog ví? 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru