Ahojte holky. Jsem teprve na začátku těhotenství a už dva týdny se neustále budím v noci s potřebou pít. Máte/měla jste to některá stejně?
@777anonymka777 nech si odebrat krev na cukr...
@777anonymka777 mam to take☺️ Nekdy mene nekdy vice..mohla by to byt cukrovka, ale ja to teda vzdy mela i pred menstruaci ☺️Myslim ze za to apis mohou hormony☺️
A nemáš spíš cukrovku? Těhotná jsem byla 2x a nikdy jsem neuhasitelnou žízeň neměla...
@777anonymka777 Ano mela a cukrovku nemam. Asi hormonalni zmeny.
@luhana Taky si myslím. 🙂
@veruuu_kubesovic Cukrovku určitě nemám. Každá to má asi jinak.
Já to měla v 2.trimestru, ale teda i přes den. Vypila jsem klidně 3 litry denně, furt jsem chodila na záchod 😂 Bála jsem se, že mám těhotenskou cukrovku, prý to může být příznak. Ta se ale z testu nepotvrdila. Teď jsem ve 3. trimestru a potřebuju taky pít hodně, ale už to není tolik 😊
Já mám žízeň pořád, celé těhotenství, za měsíc rodim tak snad se to upraví, v práci jsem byla schopna za sichtu vypít 3 litry a je pravda ze hodně piju i před spaním :D
Já jsem celé první těhotenství pila kolem 3 litrů vody, pila jsem furt a furt jsem měla žízeň. Na cukru jsem byla 3x a cukrovka se nikdy nepotvrdila. Jen mi dr řekl ať to zkusím krotit což se mi ale opravdu nedařilo. Syn se narodil o tři týdny dřív ale jinak úplně ok a já taky. Takže bůhví 🤔🤷♀️
Strasnou v noci :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@777anonymka777 mám to samé akorát já už jsem druhy trimestr a porad nevím co pít abych se vůbec napila