Ahojky maminy mám nervy na pochodu. V sobotu jsem začala krvácet no nic hrozného jen tak 10ml (takové chrc) a tak si mě v nemocnici nechalil (jsem nějakých 7-8tt) na UTZ mi zjistili jednoho živého prcka a hematom. 😒 v Úterý byl kontrolní UTZ s tím, že dr vidí u jednoho plodu 2x srdeční akci. no taky trochu šok ale radost obrovská. Ve středu jsem byla u svého Dr. na plánované kontrole a ten na UTZ neviděl žádnou srdeční akci ani nic podobného a neviděla jsem to ani já ☹ no slzy slzy a slzy dovedete si to představit. tak ihned ve čtvrtek domluvena revize. ve četvrtek dělaný předoperační UTZ a tam byl vidět živý plod s akcí sice podle dr. nestandardní (tý obaly kolem miminka mi připadali do tvaru srdce) a prý mizející dvojče. Na revizi jsem nešla a příští Pátek na UTZ.
jste z toho taky tak zmatené jako já?
@sonka.77 no mě spíš vy vádí z míry to že jeden dr něco vidí a druhý zase ne 😖 to mivrtá hlavou. Já si myslela že UTZ ukazuje vždy stejně a né že se jeden den psychicky připravím na revizi a druhý den mi řeknou, že mimi je a revize nebude. Tomu nerozumím. Jsem ráda, ale teď se jen modlím, aby mimi bylo v pořádku a nemělo nějakou vadu. ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě to moc zmatené nepřipadá. Jedno mimi bude zřejmě v pořádku, což se potvrdí tím UTZ příští pátek a to druhé bohužel odešlo. Držím palce, ať je to jedno v pořádku.