Ahoj holky, jsem jedenáctý tyden a trpim silenou nespavosti. Bud neusnu celou noc jsem vzhuru anebo usnu a pak se probudim a uz neusnu no sileny jsem vyrizena ale spat me nejde a pres den uz vubec ne. Mate to nekdo podobne nebo stejne? Co zabira ja zkousela medunku a nic. Jsem vyrizena pres den a v noci zas nespim a furt dokola. Bojim se aby to neublizilo miminku. Mam z toho uz fakt depku.
@wwerru Jsem na přelomu 11 a 12tt a mám to hodně podobně. V noci potřebuju tak 5x čůrat a pak vůbec nemůžu spát, nejlépe spím tak po 6 ráno, jenže když vstávám do práce, tak to jaksi není možný a stejně tak spánek přes den. Myslím, že bych i mohla po obědě spát, ale když jsem v práci, tak bohužel. Vůbec nevím, co by na to mohlo pomoct. Možná zkusit přes den delší procházky a večer čaj z heřmánku? Nevím teda, jestli se může, snad jo. Asi to taky zkusím.
Měla jsem to celé těhotenství, v práci jsem pak byla vždy ko a přes den mi to nikdy nešlo
Mela jsem to taky, kdyz jsem cekala prvniho syna. Pak se mi chtelo spat v praci 🙄 Zmizelo to s 2. trimestrem, aby se to cca mesic pred porodem zase vratilo. Nespavost holt k tehotenstvi nekdy patri.
Nespavost je bezna na zacatku a na konci tehotenstvi. A nejlepsi jsou pak do toho pred porodem chytre rady vsech okolo, jak se mas jeste vyspat nez se dite narodi, protoze PAK uz se nevyspis.
Mám to tak od začátku těhotenství. Za noc sem vzhůru tak 5krat. A pres den, ikdyz sem unavena, tak prostě neusnu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@wwerru mela jsem yo na zacatku taky, budila jsem se treba kolem druhe, byla vzhuru do 5 a pak by se nejlepe usinalo, kdyz jsem mela vstavat.
Zkus magnesium pred spanim, uvolni a uklidni. Diteti to nevadi, to si z Tebe vezme co potrebuje, spis je spanek dulezity pro Tebe, abys mohla fungovat. Preslo me to kolem 16tt a ted jsem 32tt a zatim porad spim dobre.