Nespavost v 10tt

krastowska
26. kvě 2018

Dobrý večer maminky. Chtěla bych se zeptat zda je něco co mi pomůže s nespavostí? Jsem v 10tt a už 14 dní jsem přes den unavena že bych spala pořád, přijde večer těším se do postele a nemůžu usnout až usnu tak se každou půlhodinu budím, pořád sebou házím nemůžu se uvolnit no hrůza. U syna jsem tohle neměla nebo spíš až ke konci těhotenství ale ne na začátku 😏 chci vyzkoušet medunku jestli pomůže, ale budu ráda za rady 😣

marii90
27. kvě 2018

Taky jsem to mela takhle hned od zacatku a nepomohlo mi nic 😢 Ve 20 h jsem usnula pomalu ve stoje a za dve hodky jsem byla jako sova. Trvalo to do 10.4., to se milostpan narodil 😂 Aspon jsem ted vdecna za ten spanek, ktery mi dovoli (vstava cca jen ve 23, 2, 4 a v 5 uz vylejzame oba a ja jsem cerstva jak kvetinka😊 ) Jeste mi radili homeopatika pripadne vylozene nejaky prasky na spani, ale do toho jsem nechtela jit.

zmrzlinka
27. kvě 2018

Ja jsem ve druhém těhotenství taky nespala a bylo to šílené. Neusnula jsem ani přes den. Radu nemám. Drzim palce.

lachtanice86
27. kvě 2018

Jsem v 14tt. A tenhle problém mám od začátku. Usnu až kolem 2 a vstávám v 5. A za ty 3 hodiny ještě minimálně jednou vstávám na wc.

ivuska1986
27. kvě 2018

@krastowska zdravim, to ja se budila pravidelně ve tri rano a večer jsem dlouhi vejrala, než jsem usnula-byl to za me prvni priznak našeho tehu-neodeznelo to, mela jsem to cele tehu-a malá je teda fakt nespavec, ted v osmem mesici se budi co hodinu😰 takže vysvetli vcas prckovi, ze v noci se spinka😂👍

priefi
27. kvě 2018

@krastowska zkus pres den vic odpocivat, muze to byt prilisnou unavou. Muzes zkusit i medunku

krastowska
autor
27. kvě 2018

Přes den mohu spát pokud spí syn ten si dává 2h po obědě a to já padu a čekám až mě probudí.. jinak když ho veme někdo ven ze si lehnu ale moc to nejde s raraškem 😐 tak doufam, že se ty noci zlepší a konečně se trochu vyspím

2hanah
27. kvě 2018

@krastowska Taky bojuju, přes den nepoužitelná, chodím jako mátoha, nemůžu fungovat, prospala bych dny celé a v noci nespím, děs 😫 jsem už teda 33.týden, i tak je to fakt otrava, nepomáhá mi nic, prostě hormony si poroučet nedají, někdy teplá vana, když nebyly ještě ty tepla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru