Dobrý den dámy, jsem v 9tt a v noci trpím nespavostí.Pokud jste to některá taky tak měla, co vám zabíralo?
Ahoj, jsem v 13tt a mam to podobne, usnu dobre unavou okolo 9/10 ale ve 2 jsem vzhuru a koukam do stropu..
Bylinne caje nepiju, pred tehotenstvim ano ale vzhledem k tomu ze clovek nevi kolik je v tom kontkertim balenni ucine latky tak nechci nic riskovat vuci mimcu. Takze vetsinou usnu okolo 4/5 rano spis z donuceni.. Obcas mi pomuze si predtavovat pozitivni veci do nejmensich detailu, jako dovolenou u more s rostoucim briskem.
@socialm no tak to máme teda hodně obdobné, ovšem já usnu někdy až kolem sedmé a o půl 8 už vstávám s dcerou do školky
@klarksonek mama mi rikala, ze nic neni jako prvni tehotenstvi a at si to uzivam.. 🙂 priznam se ze i kdyz to rano muzu dospat tak jsem vetsinou okolo 8 zase vzhuru.. ale co bychom pro ty nase budouci ratolesti neudelali..
@klarksonek hele, zkus si koupit melatonin... mi uzasne zabira. Je u nas nedostupny ale dostanes ho na slovenskych serverech... je to prirodni hormon, a fakt je to super
@klarksonek takovy ty medunky a kozliky a blbosti jsem zkousela vsechny, nic nezabralo, az tohle 🙂
Mam to podobne, vecer usnu u tv asi v 10 a ve 3 jsem vzhuru, usinam zase az kolem pul seste a za hodku me budi manzel jak vstava do prace, pak uz neusnu..jsem v 5tt a nepocituju unavu, ani nespim pres den, ze by telu stacilo tak malo spanku v tehu?
@jitule1989 Stejnej biorytmus... usínám trochu později... Třetí je naše hodina... No, v II. bych spala mnohem víc...
@gwennie To je možné, ale je to chemicky vyrobeno, takže a priori málokdy se fakt ví, krom toho se ví, že ten melatonin pro těhotné vhodný není
http://www.nutrion.cz/info/detail.php?idzb=162
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
V ČR se koupit dá, ale rovněž uvedeno, že není vhodný pro těhotné a děti do 3 let.
Tak já to mám podobně, dřiv sem milovala spánek, lehla sem a do minuty byla tuhá a teď? Ikdyž sem unavená, tak se otočim snad 40x než usnu, během noci se často budím a ráno kolem 7 ikdyž se snažim sebevíc tak prostě už nezaberu...ale unavená sem pořád... 😔
@luciakdoviodkud těhotenství je v tomhle na prd.... a to je teprv 1.trimestr, počkej na další,jak se ti budu mikšit v břiše mimino a kopat tě 🙂 Ale zas pokud čekáš 1.dítě, tak se to dá... horší, když už čekáš druhé, a musíš se pak ještě přes den starat o jedno (moje dcera např. neměla ani rok, když jsem podruhé otěhotněla, to pak byl masakr po neprospané noci)
Nic, musíš vydřet, se spaním to bude v těhotensví ve vlnách. Příjde období těžké spavosti. Budou noci, kdy by jsi nejraděj spala na záchodě, protože už po páté do tří hodit je to otravné... 🙂 takže togle je jen začátek 😉 ber to jako tréning!!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
II. trim.... 😀 V I. trim jsem byla celkem hyperaktiv, takže sem se po nocích věnovala tomu, co s dětma jinak nejde... Jinak asi zkusit nějakej čaj, meduňka nebo tak, ale já třeba mám takovej silněj jinej biorytmu, kdy večer se mi spát nechce, pak jo, od nočněranních hodin ne, nad ránem a dopo bych spala jak dudek, ale nejde to - děti - a po obědě by se spalo... a v jinou dobu neusnu, i když jsem úplně mrtvá únavou...