Zdravim jsem v 9tt těhotenství a vůbec nesnáším horko minuly rok jsem to měla taky ale to jsem ještě nevěděla že mam zvýšenou funkcí štítné žlázy tento rok je již lečena a přesto je to hrozný nevím co mam dělat nemůžu ani na chvíli ven nedávám to mate někdo nějakou radu nebo zkušenost jak to vyřešit? předtím my horko vůbec nevadilo mohla jsem byt od rana do večera venku myslíte že se mám objednat na endokrinologii? i když před měsícem byli výsledky v pořádku a doporučená davka letroxu my sedla
Na zvýšenou funkci užíváš Letrox? Ten je na sníženou funkci, nespletla ses? Na zvýšenou funkci se užívá thiamazol a carbimazol. Jinak tím že jsi těhotná ti hodnoty můžou lítat, nebo se vlivem těhotenství rychle změnit. Probrala bych to s endokrinologem 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sellynka2 určitě s endokrinologem probrat těhotenství a pravděpodobně bude těch kontrol během něj třeba více... Ale mě těhotenství zvyšuje teplotu, můžu chodit v zimě bez bundy a je mi to úplně jedno, naopak nesnesu horko... takže jsem to prostě řešila narozením do vany. Nic lepšího jsem nenašla.