Ahoj ženy/děvčata, obracím se na vás s dotazem. Testy vychazí hezky pozitivní. Jsem na začátku prvního těhotenství, u svého lékaře jsem byla, určil mi od poslední ms že bych momentálně měla být 5+4tt. Vím na utz je moc brzy, nic neviděl. Sliznici říkal že mám vysokou 14mm, sám mě objednal takhle brzy, řekl mi že to že tam nic není neznamená nejhorší, že běžné těhotenství vidí tak na 90% v mém případě. Poslední 2 dny mě hodně bolí v kříži a zabírá mi jen teplo, občas mě píchne v podbřišku, mám větší bradavky a jinak nic. Zítra jdu na krev na hCG a ve čtvrtek mám přijít znovu na kontrolu. Svému lékaři věřím, ale asi potřebuji slyšet jen názor/radu zkušených maminek pro uklidnění, jestli některá nezažila něco podobného a vše dopadlo nakonec dobře?
@kubesovaadelka teplo si dávám jen chvíli a jen na záda, jsem si toho vědoma ale děkuji za upozornění 😊 děkuji, jen se prostě asi vnitřně potřebuji ujistit že je a bude vše v pořádku. 😊
To vše je k těhotenství tělo prochází hormonálními změnami ..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nezažila, každopádně bych si dala pozor na to teplo, ať to není příliš. Ona se moc teplo, například ani vířivky nedoporučuji. Též jsme to se ségrou nevěděli a až jsme to oznámili zároveň se ségrou tátovi ve vířivce tak malém vyletěl z kůže ať jdeme ven z teplé vody a ukázal na ikonku, která byla nakreslená i na té vířivce (přeškrtnuta těhotná žena🤣). Každopádně se opatruj a přeji hodně štěstí, právě si myslím že je na vše moc brzy, mě Mudr objednala na první ultrazvuk až kolem 7-9tt kdy jde něco vidět. Neboj, vše bude v pořádku, nervy teprve pojedou, já byla kolikrát taky na facku