Holky,dnes jsem byla na kontrole,podle ovulky 6+6.Za posledních 13 vyrostl ze 7mm na 15mm.Pry je to málo!!!Má tam žloutkový vacek.A není tam zárodek.Doktor by se pod to nepodepsal,ale myslí si,že to je zamlkle tehu.😣
Mám přijít v pátek na lačno,a kdyžtak mě rovnou odešle do nemocnice.
Má otázka zní....stalo se někomu něco podobného a bylo to ok?Kolik mm jste měli v 7tt?
Podle aplikace co mam v telefonu by v 7tt mělo mit děťátko 1.3 cm.
@tez83 ja jsem v podobne situace. Minuly tyden jsem byla na utz podle posledni ms jsem mela byt 6+2. Ale ja byla na IUI 4.2.
No ale na utz gestacni vacek 15mm s naznakem zloutkoveho. Jsem objednana na 12.3. A uvidi se co bude dal. Strach mam silene, ale nekdy uvnitr porad doufam ze se neco zmeni. Ikdyz ta nadeje je opravdu mala 🥺
Tak drzim palecky 🙏🏻
@tez83 mohl udelat oba testy. Ale tak kazdy asi to dela jinak. No nezbyva nam nic jineho nez cekat a modlit se 🙏🏻🤍 snad se na nas usmeje stesti a miminka se ukazou 🥺🙏🏻🙏🏻 U me doktorka nemluvila teda jeste o nicem spatnem. Ale clovek si to uz nejak vyvodi. Snad se nase intujice nevyplni a vse bude tak jak ma byt. Urco dam vedet pokud budu schopna 🥺🙏🏻
Ja mela od zacatku taky jen prazdny vacek, ktery rostl. Cekalo se az do 9tt, merili mi i hcg, ktere rostlo, ale hodne pomalu. Skoncilo to potratovou pilulkou. To bylo v srpnu 2019. V listopadu jsem znovu otehotnela a zatim vse v poradku. Takze drzim palce, kdyz ne napoprve, tak napodruhe to klapne!
Mam podobnou zkusenost. V prosinci jsem sla na prvni kontrolu (6+2) a dr. nevidel zadny plod, jen gestacni vacek. Rekl mi, ze jsou 2 moznosti - bud tehotenstvi o 14 mladsi, nebo neprosperujici. Kvuli Vanocum mne pozval na dalsi kontrolu za mesic.
V lednu uz bylo videt srdce a plod byl mladsi jen o tyden. Na prvnim screeningu uz byl mladsi jen o 3 dny... 🤷♀️
@tensorflow to je krásný.Ja se bojím,že v pátek z ordinace pojedu rovnou do nemocnice.
@tensorflow tak to je krasny konec 🙏🏻🤍 kezby nas takovych bylo vice 🙏🏻🙏🏻❣️ No, ja uz musim vydrzet den a uz to budu mit za sebou 🥺😔
@tensorflow
@tez83 🙏🏻 Jeste musime doufat. Me zatim spatne je. Ale nevim jestli uz to nemam ze stresu. Jsem na tom taky dost spatne 😔 je to silene ta nejistota. Ja ale urcite na revizi jit nechci. Chci pokud to pujde aby to odeslo samo tak jak to ma byt 🥺
Ale porad se modlim 🙏🏻 Budu na tebe taky myslet. Treba se to v dobre obrati
Tak bohuzel spatne zpravy. Vacek porad roste i hcg tabulkove ale na utz porad nic. Jeste chteji udelat jeden v utery a pak revize
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj já měla v 6+2 5,98mm a v 11tt jsme měli 42,7 mm.