Nepřišla MS🤩

lucijee95
18. únor 2019

Před deseti dny jsem tu dávala pozitivní test který jsem měla už 7 dni před ms a každý den sílil. 5 dni před ms už to byla dost silná čárka ale já se hrozne bála ze dorazí ms. Ale nedorazila, už má tři dny zpoždění a dnešní čárka na mem testu je silnější než kontrolní ❤️

marketa1218
18. únor 2019

@lucijee95 gratuluji, mě nedorazila po novém roce 🙂 Takže krásný začátek nového roku to byl, snad bude všechno v pořádku.. 🙂 držím palečky 🙂

sudylichozrout
18. únor 2019

@lucijee95 Gratuluju, bylo to jasne uz od zacatku 🙂 Testy ti pekne silily. Tak at je vse OK 🙂

lucik253
18. únor 2019

@lucijee95 Tak to moc gratuluji 😍 taky bych uz chtela videt takovy test 🥺

leexi
19. únor 2019

@lucijee95 Moc gratuluju 🙂 Taky mam 3.den zpozdeni a pozitivni tehu test 😉

marketa1218
19. únor 2019

@lucik253 Také se dočkáš!!

lucik253
19. únor 2019

@marketa1218 Snad, ted mi mudr rekla ze z krve se ukazalo - Trombofilni mutace 😟

marketa1218
19. únor 2019

@lucik253 Ale to se dá řešit ne? Já jsem měla trombózu před devíti lety z antikoncepce, měla jsem ji v noze plus malou plicní embolku. Bylo to hodně nepříjemný a teď to pro mě znamená, že si s bříškem budu píchat injekce na ředění krve a tím se miminko neohrozí, ale samozřejmě nevím, co to znamená ve tvém případě.

lucik253
19. únor 2019

@marketa1218 Rikala ze pred dalsim Ket vlozeni si budu pichat injekce, muze to byt timhle ze se mi embryo porad nechytlo nikdy? Takze je mozne ze si to budu pichat i v tehu pak jo?

marketa1218
19. únor 2019

@lucik253 Jestli se ti kvůli tomu nechytlo embryo to nevím, ale v těhotenství je vyšší riziko srážlivosti krve, proto se píchají ty injekce, aby nedošlo k nějaké sraženině, já tu mutaci nemám, ale právě jako prevenci. Třeba zrovna ty v těhotenství nebudeš muset, ale právě před tím zákrokem. To ti všechno poví, ale určitě to není konec světa 🙂 držím palce 🙂 Kdy budeš mít další Ket?

lucik253
19. únor 2019

@marketa1218 Ted ve ct ta hysteroskopie a odeberou sliznici. Mudr rikala kdyz to bude dobre tak dalsi cyklus. Dalsi menstr mam mit cca 10.3.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru