Zdravím vás, milé MK.
Jsem v šestém týdnu těhotenství a už několik dní permanentně špiním. Začalo to prudkým krátkým krvácením před pár dny, po kontrolách u lékaře je ale vše kde má být. Hematom vidět nebyl, přesto ale od té doby špiním, jednou víc, jednou méně, ale pořád, bolesti jako před menstruací mám také téměř pořád.
Vím, že je to v tomto stádiu 50/50, ale mojí psychice by pomohlo přečíst si pár zkušeností. Setkal se s tímto někdo a těhotenství přesto dobře dopadlo?
Děkuji za váš čas.
@merope jsem doma, přestala jsem radši teď pracovat a snažím se hodně ležet. Asi je to lepší, po tom co jsem si dala "oraz". Vitamin C, Magnosolv, Amelgen, vše už beru. Tohle budou dlouhé týdny.
Měla jsem to tak do 16tt, dlouhé stání, spinim,procházka, spineni..pomáhal ascorutin..synovi je 2,5roku
Ja jsem spinila až do porodu. U mě to bylo spíše tak, ze kdybych přestala tak se bojím, ze je něco špatně :P. Bolesti jako při MS, jsem měla též ;).
Držím palce, já asi tuším, kdo je i tento anonym - o to víc moc moc moc držím palečky, ať to dopadne.
@barmil děkuji za povzbuzení. Sleduji to také tak. Sezení, stání, chůze- víc špinění. Snad to dopadne i u nás.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jak moc se pohybuješ? Já špinila v podstatě při libovolném pohybu. Byla jsem po IVF, tak mě i doktorka objednala (5. pokus, poprvné || takže fakt vyplašená). Dala jsem si raději opravdu velmi klidový režim (aby nebyl ten pohyb, při kterém jsem špinila a plašila) a pak to ustalo. Doktorka říkala, že špinění je ok, že vadí krvácení. Špinila jsem nějak 5+6 a dál, 6+2 na kontrole, pak za týden už "klasická" kontrola, to už jsem snad nešpinila a bylo i srdíčko. Už je tu pár let s námi 🙂.