Maminky nebo tehulky 🤰👩👧👩👦mám dost jsem těhotná 4tydny a 4dny , jen jsem se chtěla zeptat , nemám žádný příznaky že by mi bylo špatně nebo , zvracela,jen mě občas bolí pod bříškem a nebo žaha ale to je málo kdy , nemám se ským poradit tak by jsem ráda věděla jestli to mala taky mala že vůbec nevěděla že má v sobě něco 🙂
Taky to nemám 🙂 jen mě to zajímá
5tt je ještě brzo, většina začne mít příznaky az pozdeji, takze se ti to ještě může rozjet, ale taky můžeš být ta šťastná co tím trpět nebude...
No uvidím 🙂 jen se stím nemám ským poradit uvidíme no a děkuji
V 5tt jsem se taky radovala.. začalo mi to v 7tt, jsem v 18tt a stále je mi strašně..
Ahoj,já neměla v prvním trimestru žádné příznaky,takže v klidu.Ne,každý musí zvracet apod.
@pandora197 tak aspoň že tak 🙂
Ahojky, buď ráda, ze zatim nic👍 me se vse rozjelo az po sestem týdnu, i spineni, bolest bricha, zad vse prislo najednou a nevolnosti jsem mela vecerniho typu-pritel koukal na telku, ja blila do záchodu-takovy nas standardní večer😂😇 rano jsem byla zase fit👍
@ivuska1986 to je taky super 🙂 no snad nebude mě tak zlobit ale at dá trošku vědět
mne zacali priznaky tak v 8tt.
U mne to přišlo tak v 6tt, teď už si ani nepamatuju, jaké to bylo, když mi nebylo blbě🙄
O těhotenství jsem nevěděla a nebýt absence MS tak bych nevěděla asi tak do 6. měsíce:D Akorát mi žaludek přestal brát pivo. A ke konci mi trochu vyrostlo břicho a začala jsem se zadejchávat.
Já byla do 7TT úplně v pohodě, pak to začalo😀 Nyní jsem 21TT a je mi dobře už tři týdny, hurá, ani jsem nedoufala, že mi zase někdy bude lépe😂Držím pěsti ať je vše v pohodě!
V 5 tt jsem byla v pohodě u obou tehu, drzim pěsti, ať to vydrží...
To mi taky bylo ještě hej. Peklo začalo nějak v 6.-7.tt. Tak doufej, že tě to mine 😀
Si to uzivejte. S dvojcaty mi bylo zle snad od momentu, kdy ze me manzel "slezl". V tomto tehotenstvi az od 6.tydne, ale zase az do 16.
To příjde :D mě začalo bát zle až kolem 9tt.
Krome bolesti prsou jsem za cele tehotenstvi zadne priznaky nemela 🙂
Mě vůbec nic nebylo do doby než jsem si udělala test😂 což bylonv 6tt ...Trpěla jsem jen nechutenstvím jinak nic. ❤ Teď už jsou fazolce za pár dní 2.roky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kdybych neměla břicho tak jsem ani nevěděla ze jsem těhotná. Neměla jsem nevolnosti ani zvracení.