Ahoj holky, taky se Vám neskutečně vleče začátek? :D Jsem 7tt a přijde mi to nekonečný. V pondělí jdu na kontrolu jestli bije srdíčko a mám strach, aby bylo vše ok. :( Jsem po IUI a po dvou letech a neco se konečně podařilo..Tak potřebuji trochu se vypsat nekomu. Jo a nemám žádné nevolnosti, jak jsem čekala. Akorát prsa se zvětšily a bolí. Tak sand bude vše ok ❤
Jo a byla jsem v 5tt na utz vše v pořádku bylo a na druhém vaječníku jsem měla dost velkou cystu, tak jsem zvědavá jestli se zmenší nebo co se bude dít. Chjo, konečně člověk najde // a pak zase začínají jíné stresy :D
@ema90 Děkuju moc za pozvbudivé zprávičky 🙂 Já jsem pozitivně naladěná a říkám si, že už ted bude všechno jenom dobré. 🙂 Akorát jsem každý den doma, do práce ted nechodím, jak vše zavřeli, tak je to takové na palici a člověk přemýšli nad kravinama..
A Vám taky gratuluji a at je vše v pořádku. 🙂 A mužu se zeptat, kdy jste oznamili tehotenství ? 🙂 Já pořád čekám do toho prvního screeningu ale našim to už ted přijde podezřelé 😀
@kvetuska145 Ja jsem doma taky od zacatku tehotenstvi, takze vim, jak vam je 😅
Rodina to vedela brzy, rekli jsme jim to hned po druhe kontrole nekdy v 7-8tt.
Blizci pratele to vedeli po prvnim screeningu a uplne do sveta jsme to pustili nekdy v 22tt po druhem screeningu 🙂
@kvetuska145 gratuluji a zároveň držím palce 🍀taky jsem první týdny měla dost stres a hrozně se mi to vleklo :D hlavně kvůli hematomu pod plodem, doktor postrasil a doporučil zůstat v leže ... (teď jsem na konci 9tt) i ty nevolnosti byly šílené...No teď je mi pár dní lépe, první jsem se zlekla jestli je to ok tak brzy, ale pak si říkám, bude to jak to má být a měla bych si užít dokud ještě nemám velké břicho a poslední dny s partnerem sami protože to fakt rychle uteče :D a tak se mi nějak psychicky ulevilo od těch prvních stresů 🙂 jinak prý cysta nutně nemusí být problém, taky jsem na ně hodně trpěla
Držím palce 😊 první trimestr je pro mě očistec (2x zamlkle těhotenství). Vleče se každý den, pak skončí první trimestr a je to mega fofr, hlavně s druhým mimčem potom 😊 za pár dní začínám 8. měsíc a ani nevím kdy se to stalo 😁
@ema90 taky mame v planu to aspon po 8 tt rict mamce a tatkovi a vsem az potom velkem🥰 protoze predelavame baracek a bydlime zatim nahore a dole, takze jsme porad spolu a myslim, ze jim je to podezrele😀
@mishkati Jsem rada, ze v tom nejsem sama😂 tyjo, tak to muselo by hodne narocne. Taky mam byt v klidu, tak doufam ze bude vse ok🙏🏻🙏🏻
@cinam Stim druhym prckem to chapu, ze to utika. My bydlime zatim s rodici nez se nam dodela baracek a mame spolecnu kuchyn, takze tam moc casu netravim a jenom lezet uz me taky nebavi😂
Jo a taky jsem mela jeden potrat na zacatku hned pred rokem 😞 tak snad uz bude vse dobre❤️🙏🏻
A dekuju vsem za povzbuzeni❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kvetuska145 Zacatky jsou vzdy nejiste. Spis si to nejak v hlave nastavte tak, abyste se z tehotenstvi radovala 🙂
Az bude bit srdicko, tak se budete bat screeningu, po screeningu budete cekat x tydnu na pohyby, pak budete nervozni, kdyz pohyby nejaky den neucitite. Potom prijde druhy screening, taky velmi dulezity. A takhle to bude porad.
Takze zazente strachy co nejdriv 🙂
Jinak to, jestli vam je nebo neni spatne, neni zadny indikator toho, jestli je tehotenstvi v poradku 😊
Mne do dnesniho dne nebylo ani jednou spatne, jsem v 27tt a cekam dvojcata.
Presto zadne nevolnosti nikdy neprisly.
S cystou vam neporadim, ale lekar se k tomu urcite vyjadri az pujdete na kontrolu 🙂