Ahoj holky 🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Je tu někdo se stejným termínem? a prvním těhotenstvím? 🤰🏻
@kapecko22 je to je super že se někdo našel ☺️ A jak to vše zvladas? Mě teda někdy je špatně ale spíše žaludek na vodě… cestování ať autobusem nebo autem je hrůza ale pořad žaludek jen na vodě. Ze začátku nic to kdyby mě nebolelo břicho jako na MS tak nevím 😂 ale ten žaludek mi teda dává zabrat
Ahoj, já mám termín 19.4.23 , taky první těhotenství, jen jsme zjistili, že tam není jedno, ale dvě 😅 snad se udrží obě dvě, zatím je to ve hvězdách 😌 jinak jsem na dovolené a trpím šílenými nevolnostmi a už nevím jak na ně, už se popravdě těším domů 😞
@nikola1email je to je krásné tak držím pěsti ať jsou obě a hlavně zdravý 🍀🍀♥️ To já žaludek jako na vodě ale u dvou to musí byt pořádný masakr… Každopádně držím palečky já mám jít 19.9 na screening a z toho mám docela nervy v kýblu 🫣😪 naposledy jsme byly na ultrazvuk 22.8. Vše bylo okey srdíčko šlo taky vidět tak snad bude i teď vše okey 😶
Děkuji ❤ u nás už byla vidět tlučící srdíčka v 6+1 (jedno menší, druhé větší), doktorka říkala, že to bude náročnější, ale nějak to budu muset zvládnout , měla dokonce šťastnější výraz než já a hned se chlubila sestrickam (já byla v šoku) 😅 mě objednala až na 12.10. .
Taky držím pěsti, ať je vše jak má 🍀
Je skupinka dubnovky 2023. Pokud si zadáte na profilu těhotenství, tak vás MK přiřadí automaticky😉
@charllote ze zacatku me dost bolely prsa. Proto jsem taky delala TT. Ted v pondeli mi byla dopoledne jak po opici - mdloby, zaludek na vode, trepala jsem se... Obcas mam po jidle dost tezky zaludek. Jak kdybych se brutalne prejedla. Pritom nejim nejak velke porce... Ted posledni 2, 3 dny v pohode. Obcas lehce tezko od zaludku... Ale zadne nevolnosti. Prsa uz boli o dost min. Vcera jsem byla poprve na gynekologii. Vse ok, stari odpovida posledni MS a srdicko uz bije. Dnes jsem 6+5
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dle posledni menstruace mam termin 23.4.2022 a taky 1.tehotenstvi 😊