Ahoj,
Setkala jste se některá s tím že plod byl s nejasnou srdeční akcí?
Podle MS bych měla být 7+0tt
Podle dr je plod o dva týdny mladší a občas plod jakoby bliknul. Má prý cca 2mm, žlutý tělísko má prý nevypadá že by mělo těhotenství zaniknout. Jen nevím co si myslet bliknuti plodu cca asi třikrát za tu půl minutu ultrazvuku 😅
@mabs děkuji, mě spíš vyděsilo že párkrát bliklo tak mě napadlo že spíš přestává. Nevím jestli když začíná srdíčko pracovat jestli je to hned že bije normálně a nebo to takto začíná. Těhotná po prvé nejsem ale tohle jsem zažila po prvé. Kontrola až za dva týdny.
@supermatka spíš je ta srdeční akce zatím slabá, tak na ultrazvuku není vidět každý "úder"
@jipe to mě nenapadlo, myslela jsem že jak je tak je vidět všechny údery 😅
@supermatka Proč se nezeptáte Vašeho gynekologa/gynekoložky?
@goldenova ptala jsem se a prý mi k tomu moc neřekne že neví 😅
@supermatka Ok. No, obávám se, že na tomhle fóru od neprofesionálů se toho asi taky moc nedozvíš🙂 Zkus třeba AI Chatbot🙂
@supermatka mne se srdce ukázalo až 8+3 . Měla jsem posunutou ovulaci o týden . I podle utz. Do 7+5 byla dutinka úplně prázdna. A najednou . Neboj ono se rozjede ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@supermatka ovulace mohla být později, to se stává. Jestli jsi těhotná kratší dobu, srdeční akce ještě nemusí být výrazná. Uvidíš za pár dní. Zbytečně se nestresuj, nic víc pro to udělat nemůžeš.