Ahojky
Jsou tu maminky které teď objevily dvě čárky ??
@livianapuntik máš fotečku testu ??
@evikk1 zkoušela jsem vyfotit,ale na fotce nic vidět nelze,asi to neumím vyfotit.ted jsem v práci a nemám test u sebe.a zítra jedu na 3 dny volna za dětma,tak ani nebuduit možnost vyfotit.pokud to ale do čtvrtka večer nedostanu,chci si udělat nový test.Ty čekáš první Mimi,jestli se smím ptát? Mě právě doktor v únoru řekl,když jsem za ním šla z bolestmi,že mám nějakou deformaci na levém vaječníků a že už se mi jen tak nepodaří otěhotnět uprostřed cyklu,jak se mi dvakrát povedlo.A tak by to teď bylo velké překvapení,kdybych těhu byla....
@livianapuntik Tak to se budu těšit na zprávičky ❤️ Ano, první 🍀
Urco napíšu👍ať to bude jakýkoli výsledek.Tobě přeji krásné a klidné těhotenství💞
@evikk1 ahojik Evi,tak já jsem to dnes dostala....takže další Mimi zatím nebude😕přejeme hezký večer z chaloupky
@livianapuntik To mě moc mrzí, věřím ale že to brzy vyjde a že mě potěšila foteckou dvou čárek ❤️ Taky zdravíme z chaloupky 🍀
Cauky holky také mám pozitivní testik😍
@evikk1 gratulace 😍😍💗🍀
@r_e_n_e_s_m_e_e I já gratuluji ! 🤍
@evikk1 dekujiii😍😍😍😍
Ahojte holky, připojuji se k vám do klubu 😉
Ahoj všem, u mě včera takto. Tak uvidíme. Dnes mám osmý den zpoždění. Za sebou už toho mám také dost- zamklé těhotenství, 3x IVF, pak jedno těhotenství s hodně problémy dotažené do zdárného konce, no a naposledy loni v prosinci mimoděložní, při kterém mi odebrali vejcovod. Tak mi prosím držte pěsti. Budu na vás také myslet.
@jodyd krásný test. Moc držím palce aby bylo vše v pořádku, máš toho hodně za sebou
@jodyd a teď je to normální cestou nebo IVF
@pupisek262014 díky. Normální cestou. IVF byla vždy neúspešná. A to má manžel fakt příšerný spermiogram. Očividně to ale stačí. Těhotná jsem po 4 a máme jedno dítě. Věřím, že to bude v pořádku. K doktorce se chystám nejdřív příští týden.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@evikk1 ahojky druhou ale hodně slabou a čekám jestli zítra nebo pozítří dostanu Menzies nebo ne....tu čárku jsem objevila už týden zpět....