Návštěva gynekologie v 6. tt. Co myslíte?

16. pro 2022

Ahoj holky včera jsem byla na kontrole a podle výpočtu bych měla být v 6 týdnu, 6+1 presne. doktor zkontroloval vaječníky vše ok, vše mu zdálo ok, ale nebylo vidět nic než jen gestační váček a po novem roce mam prijit na kontrolu ale jak tady čtu ty diskuze nemám z toho dobrý pocit 😥

merope
16. pro 2022

6+1 zkontroluje, zda to není mimoděložní, což zjevně zkontroloval. A po Novém roce bude už i srdíčko.

autor
16. pro 2022

@merope říkal, že uvidíme na další prohlídce, že může byt brzy, ale stejně… doufám ze zkontroloval mimodelozni

klokanka31
16. pro 2022

Neplaš, mohla jsi mít jen opožděnou ovulaci 🙂 Je fajn že máš ten gestační váček. Já když měla mimoděložní tak neviděla doktorka nic.

mamikry
16. pro 2022

Já jsem byla v šestém týdnu na kontrole kvůli špinění a taky byl jen váček. Teď má ten váček rok a půl 🙂

merope
16. pro 2022

Pokud viděl gestační váček, tak právě viděl, kde to těhotenství je. Aspoň tak mi to říkala gynekoložka 6+2tt když jsem byla na kontrole kvůli špinění/krvácení (tak něco mezi). Že nic nevidí, ale aspoň vidí, že je vše krásně v děloze. Jen teda nebyly pak Vánoce, tak mě objednala nějak za týden / týden a kousek - a to už bylo krásně vidět srdíčko.

autor
16. pro 2022

@klokanka31 aha děkuji, já se v tom nevyznám, jsem prvorodička

autor
16. pro 2022

@merope jdu na kontrolu 30.12 🍀 tak snad něco uvidí

autor
16. pro 2022

@mamikry děkuji za uklidnění ❤️🙏

autor
16. pro 2022

@merope jdu na kontrolu 30.12. Tak snad bude vše v pořádku pak už 😘

merope
16. pro 2022

Tak to je tak nějak normální návštěva, to už bude srdíčko s jistotou, držím palce 🙂

lv
16. pro 2022

V pořádku to je, srdíčko je později

autor
16. pro 2022

Moc vám děkuji, nedokážu myslet na nic jiného 🙂

merope
16. pro 2022

Hele, já když k tý doktorce šla (jsem to s ní konzultovala po telefonu), těch 6+2, tak mi rovnou do telefonu řekla, že tam ještě vůbec nic neuvidí. Nakonec teda viděla gestační váček, ale víc ani nepočítala, že by mohla vidět.

autor
16. pro 2022

@merope děkuji za uklidnění🌹🌹 nechápu, proč mě chtěla vidět tak brzy

merope
16. pro 2022

Mohlo to být klidně právě kvůli svátkům a kontrole, aby to nebylo mimoděložní. Jestli tam nebude, tak kolem toho 8-9tt už může být mimoděložní opravdu průšvih.

autor
16. pro 2022

@merope snad nebude, nekrvacim nic, bolest jen jak se roztahuje děloha delala jsem si i clearblue včera, před 10ti dny ukazoval 1-2 , včera 3+ Tak sílí 🙂 tak snad 🥰

merope
16. pro 2022

Jojo, ta bolest mne zpočátku taky trošku vyplašila a je taková "všudypřítomně nepříjemná". Ale člověk aspoň ví, že se něco děje 🙂.

autor
16. pro 2022

@merope ještě koukám na to mimodelizni, ani nevím jak se projevuje, ale doufám, ze neeeee 🙏😔

merope
16. pro 2022

mimoděložní = dítě není v děloze, ale ve vejcovodu. No a dítě bude tam, kde je gestační váček. No a pokud viděla gestační váček, tak už ví, kde je.

klokanka31
16. pro 2022

U mě se to projevilo špiněním a že doktorka v děloze nic neviděla. Opravdu se zbytečně nestresuj 🍀🍀

autor
16. pro 2022

@klokanka31 děkuji 🥰🥰

autor
16. pro 2022

@merope děkuji ti 🥰

nazka
16. pro 2022

Já byla 2x v 6+4 a vždy byl jen gestacni váček. Mám z toho dvě dcery ☺️ klid a nečtu diskuze. Užij si Vánoce a raduj se, že to není mimodeložní 👍

ivivi
17. pro 2022

No jestli videl gestacni vacek, tak videl, zda je v deloze nebo ne. Neobjednal te brzo. To je normalni lhuta, aby videl, jak se to posunulo. Ja teda na mimodelozni podezreni mela, ale bylo jen brzy (nesedelo to podle obvykle delky cyklu, ovu byla pozdejc). A byla jsem na krvi po dvou dnech, pak tyden. Ale pak normalne 14 dni. Takze bud uplne v klidu. Zadne mimodelozni ti nehrozi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru