Zdravím, jsem v 7t těhotenství nejspíš... ještě jsem nebyla u doktora... jsem objednaná až na 30.9. Jenže mám dost náročnou práci po fyzické stránce, a po tahání těžkých věci jsem už 3x měla píchání v podbřišku a trochu jsem zašpinila. Moje otázka zní: mám jit ke gynekologovi dříve? on je tam tedy pouze ve středu takže bych musela na pohotovost do nemocnice,ale netuším jestli by mi nějak pomohli. Děkuju za zkušenosti a rady
@mourovatakocka bohužel není, tahání těžkých věci cca 15 až 20 kg... je to tam honička takže bych nejspíš musela stejně na neschopenku... navíc bez potvrzení o těhotenství by na mě koukali jako že se flakam 😥
Hmmm. Tak jsem v práci tahala bedny, je to na pytel. Urcite zavolej a domluv.se, uvidíš, co ti řeknou.
Po 297., nevhodná práce neni duvod k vystaveni pn.
Taky jsem tahala tezke veci, nejdriv mi doktorka vystavila neschopenku, a protoze me nemohli preradit na jinou pozici, byla jsem pak doma za 100%
Buď Vás MUSÍ přeřadit na jinou práci a nebo budete doma na 100% platu. Žádná neschopenka jen z tohoto důvodu.
@mzacikova neschopenku stejně nechci, chtěla bych pracovat... ale nepreradi me dokud to nebudu mit potvrzený ze jsem těhotná...
@hezz17 ja se neptala jestli mi daji neschopenku, ale děkuji za odpověď o kterou jsem nežádala 🙂 neříkáte mi nic co bych nevěděla
@mourovatakocka děkuju za pomoc 🙂 zkusím tam zavolat 🙂
A kdyz zajdete na pohotovost? Vystavi vam zpravu a s tou zajdete za vedenim.
Tak to bohužel leda na pohotovost. A tam Vám snad něco dají, když už ne gynekolog..
@puhelin to mě nenapadlo 🙂 dobrý nápad 👍 díky
@mzacikova zkusím to 🙂 uvidime co se da dělat 👍
Nejak nechapu proc na pohotovost, tak proste ve středu zavolej svemu gynekologovi a vysvetli mu situaci. A uz vubec tedy nechapu, proc ses objednavala az na konec rijna, to, ze tahas bedny ses asi nedozvedela vcera, ze.
@j.a.n.i ja se neobjednala takhle pozdě sama, dřív neměl volno... jasně že bych chtěla dřív...
Však je to logické pokud vím ze jsem tehu a mám nějaké trable zavolám lékaři a ten Vás musí vzít i dřív...Prece pokud by vám tehu potvrdil a pozval si Vás za měsíc taky při obtizich nebudete čekat měsíc a budete to s nim řešit hned .....ženské premyslejte trochu 😭😭
Viz tvuj 2.prispevek "stejne bych musela na neschopenku"
@hezz17 Nejspíš!!! to jste zapomněla dopsat, jelikož jsem byla na neschopence při prvním ze zdravotních důvodu, které tu nechci s dovolením řešit... proto jsem napsala nejspíš!!!
Pises je tam honicka-nejspis pn. O zdravitnim stavu ani ň. Ale nema cenu se o tom dohadovat
Určitě zavolej dr, udělají kontrolu driv. Taky jsem byla dřív, začala jsem po 12hod směně v nemocnici krvacet, zařídilo se přeřazení na jinou práci. Ale bohužel jsem začala krvacet znovu. Měla jsem tři hematomy. Takže jsem nakonec na PN musela - i když nerada.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zavolala bych do ordinace a takhle jak jsi to popsala, bych to řekla. Není možné si v práci zatím nějak ulehčit?