Návštěva gynekologa. Bude v 6+0 už srdíčko?

1. bře 2021

Ahoj holky, mám dotaz zítra jdu na první kontrolu v 6+0 myslíte, že už bude srdíčko?

ema90
1. bře 2021

To je docela brzo... ja mela v 6+3 gestacni vacky a srdicka byly a bily az o tyden pozdeji.

ol12
1. bře 2021

Ja byl 6+2tt a srdicko krasne tlouklo.

jjasmina
1. bře 2021

U mě bylo srdíčko v 6+1 , možné to je, ale u někoho se objeví později

tynule123
1. bře 2021

Já byla 5+5 a srdíčko bylo i bilo 👌👌

agneska7
1. bře 2021

Ja byla v 6+1 a na utz nebylo vůbec nic 😂 na utz za 2 týdny bylo vše jak má a krásně odpovídalo 👌

handulkak
1. bře 2021

Já už měla 5+6

autor
1. bře 2021

Tak koukám, že je to u všech hodně invidualni, děkuji všem za odpověď 🙂👍

cinam
1. bře 2021

Záleží, jestli je to opravdu 4 týdny od ovulace. Třeba když jsem byla dle ms 6+0, tak reálně jsem byla těhotná o 10 dní méně (pozdní ovulace). Nicméně 6+0 dle ovulace už tam srdíčko blikalo

ema90
2. bře 2021

Tak co, uz bylo a bilo srdicko? 🙂

autor
2. bře 2021

@ema90 ještě ne, příští kontrola za tři týdny

ema90
2. bře 2021

Tak priste uz to bude 😊
U nas kolem toho 6tt taky jeste nic, ale me si prave pozvala hned tyden na to, aby se ty srdicka potvrdily a nastesti uz to bylo v poradku.

agneska7
2. bře 2021

Ty jo tři týdny to bych se asi zbláznila 🙈

autor
2. bře 2021

@agneska7 taky mi asi hrabne 😂

cambra
3. bře 2021

@agneska7 omlouvám se, že jsem se tak vloudila do diskuse, ale píšete, že v 6+1, vůbec nic, ani zloutkovy vacek? Jen prázdný gestacni?

agneska7
3. bře 2021

@cambra ne vůbec nic , žádný náznak těhotenství, těhotenství se potvrdilo jen z krve a Dr si myslel že to bude mimoděložní protože nikde fakt nic nenašel 😁 no prcek se někde schoval 😁

cambra
3. bře 2021

@agneska7 asi se chytám stébla..... Ale dnes mi doktor řekl, že se jedná o zamlkle těhotenství, dnes 6+0, odpovídá 4+neco....je tam jen gestacni vacek, ale víc nic. Jen jsem byla jako samoplatce na Hcg a to rostlo, tak mě to teď totálně mate. No nic, uvidíme co bude dál...

agneska7
3. bře 2021

@cambra držím palce ,,, ovulace mohla být později tak proto může být mimčo menší šance určitě ještě je 👍

cambra
3. bře 2021

@agneska7 ja byla ne KET tam je vše řízené, takže spíš si že mě Hcg dělá legraci a není šance....

agneska7
3. bře 2021

@cambra aha ,ale holky tady na MK psaly že i při takto řízeném otěhotnění měly třeba týden rozdíl 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru