Holky hcg dnes 2640 v pondělí 578 je to ok? To na mimodelozni nevypadá ne? A co říkáte na dutinu 3,3mm? Podle MS 6+1tt zatím jen ta dutina v pondělí nic jen sliznice. Můžu v klidu spát? 😂
@leniczka23 děkuji ❤️. I když už jsem 6+1tt a jen ta dutina? Ani nevíš jak moc mi pomáhá toto číst 🤩
@supermatka takže si sla na krev jako samoplatce nakonec? Rekla bych ze hodnota ok, i když tedy ani to nemusí nic znamenat. Kdyby to bylo mimodelozni tak tam nemáš dutinku.
@lachtanice86 nene, byla jsem v nemocnici kvůli špinění a bolesti kterou u těhotenství neznám. Prý dutinka může být i u mimodelozniho. Mi dnes řekla dr. Pořád čekám na vyloučení asi pořád ta hodnota není taková.. No jo no hold tam chtějí víc když začínám 7tt. Ale jsem cca 22dpo
@lachtanice86 jinak v pondělí 578 takže hcg asi roste v pohodě ne? U mimodelozniho by nerostlo dvojnásobně.. Aspoň si myslím
Určitě je to ok 😊👍 ovulace mohla byt pozdeji, takze neni nic moc videt. Drzim palce, ale mimoděložní to urco neni.
@supermatka zbytecne si tam šla brzy, dnes zbytečně, počkej do pondělí a uvidíš
@lachtanice86 zbytečně opravdu ne 🙂. To špinění s červenou mohlo být špatné
@lachtanice86 jinak v pondělí asi moc velký rozdíl nebude jsou to jen tři dny a Ultrazvuk pochybuji že má dr. Tak vymakany jako v nemocnici a i tam musela dr. Hledat 😄. Jinak moc děkuji za názory a pomoc ❤️. Vážím si toho
@supermatka takže ti dnes dali nějaké léky na to špinění?
@supermatka jo jsou to 3 dny, ale u tvé doktorky to bude týden, tak rekne jestli pokrok po týdnu je ok.
@monii007 děkuji moc ❤️❤️ ovulace byla později teď jsem cca 22dpo. Tak snad v 8tt už bude i srdíčko a já si budu moci částečně oddychnout. Modlím se abych aspoň já v rodině měla štěstí. Svagrova minulý týden musela porodit mrtvého chlapečka ve 20tt 😢. A děda má strach aby aspoň u nás vše vyšlo i když už čekáme 4. To Svagrova taky čekala 4. U ní neplánovaně u nás je to plánované. Chceme velkou rodinu. Jen tohle těhotenství ten začátek je tedy hodně stresující. Přeji ti aby u vás bylo vše ok a zdravou rodinu ❤️
@lachtanice86 lachatnku nedali mi nic 😒. Máš pravdu u ní to bude po týdnu kde bylo fakt jen hcg 578 a zvýšená sliznice takže prt... Prý je vidět něco u hodnoty hcg od 1000..tak nevím u mě 2640dnes a sotva něco dr. Našla. Asi je to u každé jiné.
Jestli máš dutinku v děloze, mimoděložní to fakt nebude. 👍🏻 to něco, už máš prostě v děloze a ne někde mimo 🙂
@izzylka izzylko děkuji, ono právě dutinka se prý v děloze vytvořit může ale vajíčko uhnizdit jinde. Je to zvláštní ale tělo má své maskovací manévry. Doufám že v pondělí bude vidět na obrazovce více i když dr nemá tak vymakany stroj jako v nemocnici 😄. Nic méně aspoň hcg vzrostlo od pondělí myslím hezky. Tak uvidíme.. Hezký mě ten prcek napina 😄
@supermatka podle mě je to hrozná blbost a být tebou jsem v klidu. Ta dutinka je totiž už ten zárodek, v tom se to celé bude teď tvořit....jako může se stát, že dutinka není dutinka ale to je tak v 1 případě z 1000 (a dobrý dr s dobrým utz by to poznal) 😁
Takže pokud byla dutinka v děloze, přestala bych plašit s mimoděložním 👍🏻
@supermatka jestli ještě spinis kup si ascorutin, nebo jak se to píše. Je to volné prodejné
@lachtanice86 děkuji za radu koupím. Dnes zatím po noci dobrý 😊
@izzylka fakt?? Mě to právě vysvětlovala s tou dutinkou jinak. Každopádně v noci jsem z toho nemohla spát tak jsem počítala. Ovulace byla cca 20dc a včera jsem byla cca 22dpo. Vychází to o týden méně než podle MS. Podle MS jsem dnes 6+1. Bohužel co jsem vycetla spoustu holek 5+1 měli tedy daleko větší dutinku i s žlutým teliskem. Takže i týden zpoždění je pořád blbá utecha 😂. No teď to budou hold stresy pár týdnů než to prcek dožene pokud mě neposlou na revizi
@supermatka sestry je mi lito, to si nedokazu představit ani v tom nejhorsim snu 😔
Ale neboj, určitě to dobre dopadne. Ja jsem zrovna take na zacatku a ovu byla později, takze normálně bych byla podle MS uz 9tt, ale jsem 7tt podle utz, byla jsem ve ct na kontrole a uz tam bylo i srdicko, takze to budes mit asi hodně podobne 🙏😊 drzim palce! A obdivuji vas, za velikou rodinu, klobouk dolu. Ja mam nervy jak dam dve deti 😃😃 super!
@monii007 v pondělí budu 6+4tt takže vím že bude problém protože tam bude jen ta dutinka. Hold to není jak má být. Jsem ráda že tobě to dopadlo dobře ❤️. Užila sis tedy taky pěkně nervů.. Ono počkej narodí se druhé až povyroste tak uvidíš že to není tak hrozné a třetí už není takový rozdíl 😄. Nejstaršímu je 11 a to už je kluk co pomáhá doma pak 8lety ten už taky pomáhá. Pak nejmenší dcera 6let to je klasická holčička co by si miminko uzivala s maminkou 🤩. Kluci také chtějí dalšího sourozence hlavně 8lety Matěj ten se nad miminkama rozpliva 😄. V podstatě na 4. Dítěti jsme se dohodli celá rodina včetně dětí. Dětí jsme se ptali jak to vidí oni a popsali jim co by He čekalo kdyby bylo miminko a i tak chtěli. ❤️
@supermatka revizi můžeš odmítnout
@supermatka nic nepočítej a počkej do pondělí
@lachtanice86 to si říkám pořád 🤦♀️
@supermatka tak přestaň. Stejně to neovlivnis
@supermatka jak to s tebou vypadá ?🙂
@supermatka
@sarikslezak ahoj, zítra jdu na kontrolu. Pořád spinim. Snad zítra uvidí víc než prázdnou 7mm dutinku. Jinak se dozvídám okolo sebe že teď je opravdu hrozně moc potratů tak už ani nedoufam
@supermatka potracelo se vždy, jen o tom nikdo nemluvil. Ja mam za sebou 5 nespechu než se podařilo 1 dítě
@supermatka jak si dopadla ?
@sarikslezak ahoj ❤️, dopadla jsem skvěle. Už bylo i embrio a srdeční akce 😊. Je tedy menší protože podle ovulace jsem cca 6+4tt a podle změření na Ultrazvuku má prcek 5+6tt podle MS 7+4tt 😄. Takže MS už se řídit fakt nikdo doufám nebude.. Snad nám to prcek těch pár dní dožene ale tak záleží asi jak kdo to měří 🤷♀️. Moc děkuji za podporu ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@supermatka můžeš, krásné hodnoty 😉🍀🍀🍀