Ahoj holčiny. Minulý týden jsem pošpinila. Doktorka na to, že je vše ok a nemám se čeho bát.. Tahala jsem do schodů kočárek. Musela jsem🤷♀️.. A že mi asi prdla nějáká cévka. Od té doby klid. No a dnes na papíře po toaletě zase takový světle nahnědlý hlen/výtok. Nebylo toho moc. Včera jsem chvíli nosila dceru. Je nemocná. Tak přemýšlím zda to je z toho…😭 Já jsem úplně vyjukaná. Tohle jsem u první vůbec neměla.. Volaly byste doktorce? Já si připadàm, že řeším furt každou blbost a že je vše normální.. Jo jsem v 7tt
Může to být i čípek ale raději nenosit... Já dceru neberu vůbec. Když obejmout, tak se k ní ohnu na bobek nebo v posteli. U dcery jsem spinila do 8 měsíce a bylo to hodně frustrujici. Utrogesgan je supr. Pomůže k udržení.
@lalisa A mimčo je v děloze?
@klokanka31 jojo 🙂
@lenula02 no nebudu už nosit radši nic 🤦🏼♀️🥵 V prvním těhu jsem chodila do 7m do práce a tahala jsem s věcma. Nic mi nebylo. Až pak šílené otoky, tlak a v nemocnici kvůli podezření na preeklempsii.. 🧐 A teď bych mohla říct, že mám o to miminko 10x větší strach, než když jsem byla prvomáma 🙈
Připadám si strašně k ničemu..
@lalisa Tohle neříkej že jsi k ničemu. Jen teď musíš být na sebe opatrná a nic těžkého netahat. Určitě to bude ok 😉🍀
@lalisa přesně jako u mě.. já hned začala panikarit a volala doktorovi.. jsem si připadala jak blbka ale doktor řekl že je lepší přijet 100x zbytečně než 1x a pozdě. Já mám od začátku samé problémy, neustále mě bolí podbrisek jako při silné MS (což je podle doktora normální),záda, nohy..od rána do večera je mi zle. tohle těhotenství je mazec.. u prvního jsem kromě rostoucího břicha nic podobného nezažila 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lalisa já bych volala. Ten samý problém jsem měla minulý týden. Doktor se na mě kouknul a napsal mi utrogestan pro jistotu. Po něm se už špinění neobjevilo. Držím palce ❤