Ahoj, asi panikařím zbytečně, ale mám strach že je něco špatně. Poslední týden mi bylo opravdu dost zle, převážně celý den i v noci a dnes z ničeho nic je mi docela dobře. Nevolnosti jsem vnímala jako dobré znamení a naopak jsem čekala že se budou ještě zhoršovat. Dnes jsem 6+5 a včera jsem na ultrazvuku viděla srdíčko. Je normální že to takto kolísá? Na další kontrolu jdu až za hodně dlouho tak mne to znervózňuje.
Je to normální. Já jeden den na nevolnost umírala, další den mi bylo lépe, tak jsem se radovala, že to skončilo a další den jsem na tom byla ještě hůř než předtím 😰
Díky, to mě uklidnilo 😁 popravdě už se mi začíná zas dělat zle, ale nevim jestli už si to nedělám sama když nad tím teď přemýšlím 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
To si jestě najdete takových důvodů ke stresu... 😆.
😂 Tak to znám. Pokaždé když se někdo zeptal, jak mi je a já odpověděla "teď trochu lépe", tak se mi zas začlo do chvíle přihoršovat 😂
Lepší takové myšlenky zahnat a věř, že vše bude dobré ❤ Stejně to nemáme jak ovlivnit...
Ahoj 😊. Když jsem byla na začátku těhu, necítila jsem na sobě nic, chvíli mě bolely prsa a podbřišek, pak to zase zmizelo, taky jsem se stresovala, ale je to opravdu normální. Ke konci prvního trimestru se mi to vrátilo a začala jsem dost zvracet a za chvíli zase nic 😁. Takže se neboj, tohle kolísání je zcela v normě, za chvíli přijde (možná) něco jiného 😉.
Hele, mě u obou těhotenství nebylo lautr nic. Pak se mi akorát zvetsovalo břicho. A kluci oba zdraví!
Takže nevolnosti nejsou zárukou zdraví dítěte. Zkus si to takhle v hlavě nastavit, že ti nemusí být vůbec špatně a třeba to dokážeš ovlivnit.
Spousta žen trpí úplně zbytečně nevolnostmi, protože mají stejný pocit jako ty - že to být musí . A sugesce je mocná věc..
Ahoj, mě bylo dobře do 7. týdne těhotenství a celý sedmý týden mi bylo po všem blbě, po jídle před jídlem no prostě hrůza 🙄 a to jsme zrovna byli na horách 🤦no a začal osmý týden a jako když utne a všechno v pohodě 😉 takže klid, náhlá ztráta nevolností rozhodně neznačí, že je něco špatně 😉
Uz druhy den mam to same, uplne dobre mi neni, ale urcite lepe nez predtim. Take doufam, ze je vse ok.
@lentilkah no u mě se to nakonec vrátilo, horší než predtim 🙈 takže jsem ráda i nejsem 😂
Ja uz vcera rano blila, takze to taky netrvalo moc dlouho 🙄 A dneska jsem byla na prvni kontrole a vse je v poradku.
Jinak doporucuju Antimetil. Vcera jsem si ho po tom zvraceni vzala a bylo mi lepe.
@lentilkah děkuji určitě vyzkouším 👍 já si dám občas Rennie, zabere to na pálení žáhy i trochu na tu nevolnost takže to jsou dvě mouchy jednou ranou, ale není to úplně vždy tak to ráda něčím proložím 😁
Me treba se synem nepomohl, ale ted to alespon trochu zmirni. Je to ze zazvoru, ale vhodny pro tehotne.
@lentilkah no musím zaklepat, vypadá to ze to fakt dost pomohlo 👍 já teda nezvracím (zatím), mám jen takové ty vlny nevolnosti celý den a dneska to bylo vážně o 90% lepší. Doufám že to bude působit i dál 😁
Tak to je dobre. Me dneska moc nespasil. Ale ja si ho blbec beru az kdyz mi je hodne spatne a jen jednu tabletku, tak zkusim tak jak je v navodu- hned rano a v poledne. Treba se to nestihne tolik rozjet.
Asi to je jak kdy, dneska jsem jela také podle návodu a dobrý to vůbec není 🤢
To me mrzi, ja dneska podle navodu a je mi celkem dobre. Doufam, ze si to nevyberu vecer, az prestane pusobit.
Niektoré zeny ani v 6.tt nevedia ze su tehotne. Mne ani pri jednom tehu nebolo zle ani nič. Obe deti ziju a su zdravé. Takze áno zbytocne prehanas.
@lentilkah Obavy ano vo vyssom štádiu tehu. Ledva vie že je tehotná uz sa boji ze nema priznaky. Dnes sa ale všetko preháňa. Dobre ze ženy uz nebezia k lekárovi hned po styku ci nahodou nie su tehotne. Za chvíľu tu mame temy som 1+ a nemam priznaky.
Ak to nemá vyjst tak to nevyjde nech sa bude ta ktora pozorovať kolko len chce aj celých 9mesiacov.
@lentilkah A ano je normálne zmiernenie nevoľnosti kedykoľvek. To že je zena tehotná neznamena ze jej ma byt nevolno a neviem dokedy. Ako som písala mne nebolo nevoľno vôbec, poznam xy žien co su na tom rovnako. Tiež dalsie ktorým bolo nevolno este pred pôrodom..
Je to INDIVIDUÁLNE a nic to neznamená.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem teď ve 13. týdnu a je mi každý den jinak. Jednou nemůžu vstát z postele, podruhé mi je prima. Buďte ráda, ze je Vám dobře, zítra si zase můžete klidně tykat s mísou. 😉