Holky, celý dny mi nebývalo dobře, měla jsem nízký tlak a ta únava! Bože a nechuť k jídlu. Bylo to strašné.. ale teď poslední dny je mi nějak dobře, jídlo mi stále moc nechutná, ale jinak je mi dobře. Mám celkem strach. K doktorovi jdu ve středu. Jako nevím jestli to není tím, že jsem minulý týden měla odpolední a teď mám ranní, jestli to jakože má vliv to jak spím a kdy vstávám a tak. Nesetkal jste se s tím někdo?
Já měla každý den jiný - někdy pohoda, někdy hrůza .. nijak zvlášť jsem nevypozorovala čím to bylo - ale odpoledne mi bylo vždy hůř než ráno ... tohle naprosto nemusí nic znamenat 🙂
Tak paráda, snad je teda vše ok 🙂 děkuji !
A měli jste to třeba i týden v kuse? Mě to vážně děsí, mám trochu míň citlivé bradavky, větší apetit k jídlu a žádné bolesti v podbřišku.. jako předtím jsem měla hodně nízký tlak a bolesti, jídlo jsem nemohla ani cítit... A teď najednou se cítím prostě dobře.. je možné že je to i tím že prostě vím co jíst, tak proto mi přijde že mám větší apetit, nebo tou ranní, nebo jsem měla prostě období nízkého tlaku a ten zmizel... Nebo já nevím... Ale je to děsivé... V pondělí jsem byla na pohotovosti skrz špinění, tam ale pan doktor řekl že je vše v pořádku, nikde není známka krvácení... Prosiim, že jste to tak některá měla, že jste třeba týden v kuse ani nevěděli že jste těhotné a pak zase na nic, že jo? :D dnes jsem 8+1
@anirij332 Já jsem teď podruhé těhotná a poprvé, nebýt rostoucího břicha, bych ani neřekla že těhotná jsem. Teď tohle druhé jsem měla 4 dny nechuť k jídlu, pak mě to přešlo a teď mám občas večer takovou tu kocovinu 😁ale zase jsou dny kdy mi nic není. Řekla bych že je to normální a teda upřímně jsem ráda že třeba nezvracim a můžu normálně fungovat pro staršího 🙂
Mě bylo třeba tři dny silene a pak tři dny nic 😂 pak zase a takhle dokola. Nejhorší teda odpoledne a večer. Pomáhalo mi pomelo a víc spát 🙂 když jsem spala málo, o to hůře mi bylo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj.Ja jsem do cca 13tt měla střídavě že mi bylo až moc dobře a jindy nehorázně blbě.Nezvracela jsem ale byla jsem silene ospala