Nadýmání v I. trimestru, jak jste to řešily?

katynecka
19. bře 2015

Chtěla bych se zeptat, zda jste si také připadaly v I. trim. jako prdící pytlík 🙂 A jak jste to řešily? Kolikrát v noci nespím, co mi ty střeva dělají... Nějaká ověřená pomoc? Děkuju 🙂

lv
19. bře 2015

nejen v 1.trimestru holka..celou dobu..celkem jsem nedělala nic, jen prděla 😖 prý se smí Espumisan

katynecka
autor
19. bře 2015

@lv Už jsem espumisanu spapala celou krabičku a nic moc účinek teda...Ve dne se to dá, ale ty noci... ☹

im4fun
19. bře 2015

@katynecka jó, to si připadám...a obávám se, že se to moc nezlepší. Ale prý se smí jíst espumisan, jenomže ten mi v životě na nic nepomohl. Takže asi ti nezbyde nic moc jiného, než to vydržet (a samozřejmě vyřadit v co největší míře nadýmavé potraviny, ale to už asi děláš)

sheeni123
19. bře 2015

Mela jsem to u obou tehu prrvni ctyri mesice..v noci jsem nespala, jak me bricho bolelo..nic jsem nezkousela, zedne na den to prestalo.o)

katynecka
autor
19. bře 2015

@sheeni123 Ježiš, to by bylo fajn 🙂 tak vydržíme a uvidíme...

katynecka
autor
19. bře 2015

@im4fun Ani mi nemluv! Mamka říká, že si vybírám víc než kojící matka 😉

veeeraf
19. bře 2015

Pamatuji si to úplně živě, bolelo mě tak strašně břicho, ale ven to nešlo (jako zaražený prdy) i jsem se ptala gynekologa jestli je to normální, že ten prcek tam nemůže mít místo 😀 a on v pohodě..pak to přešlo, ale fungovat jsem tedy moc nemohla

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru