Máte někdo zkušenost s tím že by vám pohlaví řekly už takhle brzo? 🤗
Ano
@twins_sovovi U prvních 2 deti mi to neřekl že je brzo a ted u 3 mimi mi jasne rekl ze to bude kluk a ve 20tt to potvrdil. Takhle brzy to neni nikdy na 100% takze bacha na to.
určitě,nám ho řekli v 11+5 😀
U první ano, u druhé ani za nic si nebyli jistí 😃😃😃
U tří ne, u jednoho to bylo jasné už na utz na normální kontrole v 11+4.
U prvního mi řekli na prvním screeningu na 70% kluk a opravdu byl. Teď mi řekli že ASI holka, ale pořád není potvrzeno. (23tt). Uvidím co teď v úterý druhej screening
😀
Jako podle mě to pohlaví na prvním screeningu je spíš o štěstí jestli se trefí nebo ne.🙈
Záleží na zkušenosti doktora. Mě to dneska ve vtipu řekla 10+0 A já se rozhodla, že ji budu věřit
Mně ho řekli až po porodu :D A ano, chtěli jsme znát pohlaví předem.
Ano, nam to rekli u obou holek uz na 1.screeningu a ve 20.tydnu se to potvrdilo. Asi zalezi, jak je kvalitni UZ a zkuseny doktor.😉
Nám rekli ve 13tt
Právě že jsem se už dočetla že to maminkám řekly i dříve 🤭 jdeme přímo do gennetu tak snad tam jsou zkušený😃😃
@twins_sovovi u obou deti nam to uz na sceeningu rekli a u obou si byli jisti a trefili se.
@twins_sovovi jo u první dcery mi řekli, že kluk a u druhé dcery že holka 🤷♀️
Mně na 1. screeningu v obou těhotenstvích řekli svůj odhad, ale v ani jednom případě se netrefili.😁
@adel2507 ježíš to mi ani neříkej 🤣🤣mám doma dvě holky a vážně si preju kluka 🤣
@tulikiss doufám že se trefí i u naaas😁😁😁
No já jsem si poprvé hrozně přála holčičku, na 1. screeningu mi doktor řekl, že to teda na holčičku vypadá a na 2. screeningu jsem zůstala jak opařená, když bylo jasně vidět, že je to chlapeček.😀
Ale podruhé se zase z chlapečka vyklubala holčička.🙂
Tak držím palce, ať se vám to dopadne podle přání.😊 @twins_sovovi
Na prvním screeningu mi brali i krev, ze které zjistili pohlaví, je to jednoduché..
Tak nám ve 13tt to pan doktor nechtěl říct, také doma dvě holky a samozřejmě jsme si přáli chlapečka. Řekl nám, že pohlaví vidí, ale je to brzy a stále 50:50, že nechce aby se spletl a my už s tím počítali, takže jsme si nenechali říct. A chlapeček to byl 🙂, myslím, že to věděl, ale nechtěl, aby jsme byli "zklamaní", kdyby z toho byla holka, což tak řekli sestřenici ve 13tt kluk a má holčičku.
Přeji ať to máte stejně jako my 😉...k holčičkám chlapečka.
@twins_sovovi nám to neřekli, že prý je brzy, řekl mi to až na druhém screeningu.
U všech 3dětí ano 😊😊😊.
Moje ambu gynekolozka už v 11 tt predikovala chlapce. Na prvním screeningu mi řekli ze je to na 60% kluk v 18tt u moji doktorky mi bylo řečeno ze je to kluk na 100% . Takže věřím ze to pohlaví řeknou, ale chce se na to proaktivne dotázat
@twins_sovovi Na prvním screeningu nám řekli kluka, na druhém už jistojistě potvrdili a i se nám narodil. Byla jsem v Podolí v centru prenatální diagnostiky, takže asi zkušení lékaři 🙂
@twins_sovovi já mám tři kluky, holčička byla ale nevyšla. U té to na NT bylo tak nerozhodně,napřed že spíš kluk,pak zas že spíš holka, nakonec jsme zjistili z genetiky že to byla holka. Za tři zdravé kluky jsem ráda. Toho posledního mi právě řekli už v tom 12 tt, ještě před NT. Mně bylo fuk co to bude, hlavně když se v pořádku narodí kdy má. U starších kluků na NT neřekli nic,že je moc brzy, ale pak už od 20 tt to bylo poměrně jisté a stopro mi to potvrdili v 23 tt na echu.
@andelka mě Teda holky taky řekly až na 20tt jedna byla schovaná, ale tím že to byly jednovaječné dvojčátka tak to bylo jasné že jsou to obě holky 🤭 každopádně zdraví je na prvním místě, ale chlapečka bych si moc přála, ale mám spíš nakloněno k další holce jelikož začínám být prostě ošklivá😁🤣 takže se to ve mě míchá😃 přesně jak píšeš hlavně ať je všechno v pořádku a je to zdravé a šťastné miminko😍😍😍❤️
@adel2507 😃tak to je taky dobrý 😁🤭😍 no jsem zvedava doufám že se nebude třeba schovávat 😃
@lennittka to dělají každému? Krev mi také braly
@markytka21 jezinky no snad jo holky si přejí strašně brášku😍😍😍
@95newmommy2020 to já se dotážu každopádně 😃😃😃🤭
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
jo