Ahojky ,máte některá zkušenost s užíváním doplňků proti vypadávání vlasů ( kúra na vlasy ) v těhotenství ? Mám jemné vlasy ,kterých není moc ,a mám strach že by jich mohlo být ještě méně ať už po porodu ,nebo během těhotenství . Děkuji za názor
@zelenaesmolda a proč by se nemohla zeptat? 😄.. pokud tě to nervově dráždí .. tak to nečti a věnuj se něčemu jinému .
@klik68
a proc by ji mel davat radu ohledne leku nekdo kdo nema potrebne vzdelani?proc se nezepta v lekarne nebo si neprecte ten letak?od toho tam jsou ne?
@zelenaesmolda říká ti něco OSOBNÍ zkušenost? 😊
@zelenaesmolda Leták jsem samozřejmě četla a ten revalid mám prostě doma ,už v době co jsem nebyla těhotná . A myslím že zkušenosti jsou prostě víc .
@klik68
osobni zkusenost je ti u leciv na dve veci.nebo jako si myslis,ze kdyz je lek zakazany brat v tehotenstvi tak kdyz si ho jedna blbka vezme a nic se ji nestane tak to bude ok? :D
nektere berou i pernik v tehu a prece to neznamena,ze je to v poradku ne?
@zelenaesmolda tak za prvé ,není to lék ,ale doplněk stravy ...a mám takové tušení ,že máš potřebu jen rýpat ...
@zelenaesmolda 😄 bavíme se o vitamínech na vlasy né o perníku .. . ale asi seš špatně vyspinkala 🙂 . Dej si kafčo a bude dobře ;).
@petranaty jinak venira se da koupit jen na netu 🙂 .. je tam i psáno že je to přírodní a neni tam absolutně nic co ohrožuje mimčo🙂 . Pak ještě vím že je Hairbuster pro těhotené , taky koupíš na netu.
@petranaty
ano,je to doplnek stravy ale i nektere doplnky stravy muzou byt v tehu skodlive,nesmi se treba brat vitaminy,ktere maji vit.A co cekas?Na blbou otazku,blba odpoved.Precti si ten pribalovy letak a budes mit jasno jestli ho brat muzes nebo ne.Jestli ti pomuze to uz je vec druha a je to taky individualni,s tim ti proste nikdo neporadi.
@zelenaesmolda :D
Tak pribalovy leták říká,že se máš poradit s lékařem. No můj lékař,jak ho znám,tak se usměje a řekne nebrat. Takže by mě také zajímalo,mám ho také doma a užívala jsem před těhotenstvím.
Osobní zkušenost? 😀 Jakože, užívala jsem v těhotenství, vlasy mám pěkné ale narodilo se mi dítě se třema rukama? 😀
@pink_unicorn to mi moc vtipné nepřijde .
@petranaty na blbou otázku......
@pink_unicorn no ,po tom co mi tady některé píšete ,jsem se opět ujistila že nemá smysl obhajovat se před hlupákem ....
@petranaty 😀 Přéééésně, zakládáš nesmyslné diskuze ale ty jsi ta chytrá :-*
@pink_unicorn když nemáte radu,tak co odpovídáte? Vaše odpověď je hodná blbci....
@pink_unicorn co je na tom nesmyslného ? Tak proč reaguješ ? Spousta maminek má tyto problémy a na psychice jim to moc nepřidá . Takové ,co se věšují do debat jen proto ,aby někoho uráželi či se posmívali ,mám opravdu nejraději . Myslím že takové ženy jsou nevyrovnané a plné komplexů ,které si musí léčit na druhých . Chtěla jsem jen zkušenosti ,které některé z vás mohou mít .
No, ok.... Diskuzi jsem otevřela, protože já jsem ho při druhém těhotenství užívala a nechápala jsem, na co se zakladatelka ptá. Protože třeba na tom mém bylo vyloženě uvedeno, že se používá při ztrátě vlasů během těhotenství:
https://www.drmax.cz/revalid-120-tvrdych-tobole...
A proto místo odpovědi -ano, užívala jsem a všichni jsme to přežili- jsem se pokusila o vtip. Ale zapomněla jsem, že těhotné ženy ztrácejí nadhled a všechno berou smrtelně vážně..... Přeju klidné těhotenství a zdravé vlasy.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@petranaty
existuje takova vec,rika se tomu pribalovy letak,tam mas napsane,jestli muzes lek v tehotenstvi brat nebo ne.
Popripade se zeptat v lekarne.Nevim proc cekas radu od cizich lidi na MK?