Ahoj holky chtěla bych se zeptat, mám 2 dny opožděnou menstruaci, hodně citlivá prsa a nějakých 5 dní mě ukrutně pálí žáha. PS: před nějakým cca měsícem jsem vysadila antikoncepci. Je možné že jsem těhotná? Děkuji za odpověď
To su zase otazky... Si urob test alebo bez k doktorovi. Ako to asi ludia na MK maju vediet ?
Souhlasím, prostě si udělej test. Ale odpověď na tvou otázku - možné to je :D
@ah1234 omlouvám se jestli se vás to dotklo..test sem si dělala a nic
@tammy22720 Jestli je test negativní, je to nepravděpodobné, většinou bývá pozitivní už tak v den vynechané MS. Ale jsou i výjimky.
@tammy22720 test nic takže těhotenství nejsou taky ne
ano, je to mozne. ja pri prvnim diteti take otehotnela hned prvni mesic, pri druhem druhy...test zopakuj a spis rano... pokud nic, pockej par dni a zkus znova, pripadne zajdi k lekari..
Možné to je, ale zpoždění může být způsobené i vysazením antikoncepce. Počkala bych pár dní a pak zkusila znovu test.
Spis ne, pokud mas negativni test. Mme prvni MS po vysazeni HA dorazila az po vyvolavaci injekci po 68 dnech 🙂
Mozne to je, ne ze ne. Take jsem otehotnela hned po vysazeni antikoncepce a test mi to ukazal az pri zpoždění cca 5-6dnu. Zkus test treba za dva dny znovu.
@tammy22720 po vysazeni ha je mozne, ze cyklus bude rozhazeny a nepravidelny. Vis zda probehla ovukace? Citila jsi ji? Ted to bude tezko odhadnout. Nektrym cykkus nabehne hned, nekomu po pulroce. Bohuzel nezbyva nez cekat, pripadne co nejaky cas testnout
Já to měla taky všelijaké po vysazení ha.cyklus 45 nebyl výjimka.jsem 6 mesicu bez ha a pořád to není ok .Piju kontryhel od prvního dne ms do 14 dnů cyklu 2x denně.cyklus 30/32 dní teď.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tammy22720 a test říká co?