Může to být potrat?

bajuliss
6. črc 2016

Zdravim holky 🙂
Jsem v 6tydnu a objevil se problem. Pred par dny mi doktorka rekla, ze mimi byli dve, ale ze jedno se nevyviji a vypada to, ze zanika. Dnes pri sprchovani mi z pochvy vyklouzlo neco, co me vydesilo. Bylo to prusvitna vetsi blana, neco jako plankton, nebo silikon, hodne pruzne, natahovaci. Jde o pozustatek zanikajiciho mimi, nebo se muze jednat i o potraceni, toho vyvyjeciho? Nemam horecku, bolesti a nekrvacim. Kontrolu u doktorky mam za 2 dny (jsem mimo mesto) a jsem z toho hrozne vystresovana.
Stalo se vam to nektere taky?

andreaandrejka
6. črc 2016

@bajuliss No já bych to neřešila tady, ale jela bych na pohotovost i kdyby mi nic nebylo. Raději 100x zbytečně než se doma nervovat.

dadaamstaff
6. črc 2016

Sestra mela take dve puvodne pak mela hematom a krvacela.nechali si ji v nemocnici skrz to krvaceni. Stale ji brali krev, zda se ji hodnota zvysuje. Pote prisel pan doktor a rekl, ze to vajicko ktere uz je hodne zdeformovane, protoze jeste srdicko nevideli, ze z ni vypadne a vezme sebou i to zdrave, ktere kolem sebe melo take malinko hematomu. Mel pravdu. To zdeformovane vajicko vypadlo, ale to zdrave tam zustalo. Dalsi den prisel, ze vyndaji i to druhe protoze se stejne neudrzi. Kazdy ji tam rikal, ze to vypadne, ze to nema sanci. Segra nechtela a podepsala papiry ze ji ho tam nechaj na jeji riziko. Doufala a verila. Ted ma kolem sebe 2 leteho chlapecka. Kdyby poslechla doktory nemela by zadne dite :/ sice je to jen kdyby, ale chce to byt silna a verit.

bachovy_esence_poradna
6. črc 2016

@bajuliss pokud nekrvácíš, tak bych spíš odhadovala, že jde o ten pozůstatek

ale s jistotou by to bylo vidět na ultrazvuku... i když jak je v příspěvku nade mnou, také to není stoprocentní, mám s tím taky zkušenost, že ne vše je na utz v tomhle raném stádiu vidět

ono ale na tom začátku těhotenství je to víceméně na přírodě jak to dopadne 😔

andysek2512
6. črc 2016

@bajuliss raději si Dojdi do nemocnice nebo alespoň si zavolej.....
Také jsem na začátku měla dvě. Ale to druhé se vstrebalo a teda že mě nic nevyšlo ani jsem nekrvacela....
Takže pro klid duše si zajdi na pohotovost nebo si tam alespoň zavolej....

bajuliss
autor
6. črc 2016

Dekuji vsem za odpovedi 🙂 ja jsem prave mimo CR (pracovne) a prijizdim ve ct vecer..ned v patek rano mam kontrolu, tak do te doby musim vydrzet... Ale ta nervozita je hrozna ☹ snad to bude v poradku a jednalo se o to zanikle

andysek2512
6. črc 2016

@bajuliss tak držím palečky at je vše v pořádku a pak dej vědět co v pátek kontrola !!!! 🙂

bajana
6. črc 2016

ja som potratila a teda to vobec nevyzeralo tak, ako popisujes....bez krvi to podla mna nepojde, takze toto by som tipovala na nejaku formu vytoku...

bajuliss
autor
6. črc 2016

To me mrzi :-\ no prave ze vytok je tekuty, tohle byl jeden "gumovy" kus...cca 6 cm2. Tak me to trochu desi

bajana
6. črc 2016

@bajuliss v pohode, odvtedy mam uz dve deti...🙂
a aku to malo farbu?

bajuliss
autor
6. črc 2016

@bajana tak to jsem rada, ze to dobre dopadlo 🙂 ...byla to takova blana....jak silikon, nebo plankton...prusvitne

bajuliss
autor
6. črc 2016

@bajana ja si myslim, ze je to asi z toho, co se prestalo vyvyjet....proste jen nejaky ten obal, ve kterem se jeste nezacalo neco vyvyjet, a ze to telo vyloucilo....ale strach o to druhe mam

dadaamstaff
6. črc 2016

Kdyz se s miminkem neco bude dit, tak si myslim, ze to na sobe poznate a doprovazeno krvi ac jen min nejspis bude.

itworks
6. črc 2016

Něco podobného se mi stalo, jen se jednalo o biochemické těhotenství, ale krvácela jsem, jen jsme čekali, jak to dopadne. Vyšla ze mě taková kulička jak popisuješ, možná gestační váček, pak se jen snížilo hcg. Neboj, to bude to druhé špatné, které se neudrželo. Držím palce 🙂

itworks
6. črc 2016

@dadaamstaff potrat nemusíš poznat, měla jsem zamlklé těhotenství v 11tt a vůbec jsem nekrvácela, jen slabě špinila, což není nic neobvyklého.

dadaamstaff
6. črc 2016

Spineni neni neobvykle. To ja teda jen tak nespinila tak nevim, kazda to ma jinak.

andysek2512
7. črc 2016

@dadaamstaff je pravda ze já měla také zamlkle tehu v 8 týdnů a nic na sobě jsem nepoznala.....

dadaamstaff
7. črc 2016

@andysek2512 ja jsem se s tim nesetkala nevim.

dadaamstaff
7. črc 2016

Tak to se vam slecno/ pani omlouvam. Nejspis se to stat muze, ze nic nepoznate.

bajuliss
autor
7. črc 2016

Tak holky dopadlo to dobre !!! 🙂 🙂
Prijela jsem driv a sla k doktorce uz dnes. Doktorka mi rekla, ze je to z duvodu, ze beru utrogestan, a diky nemu jsou i pevnejsi hleny....
Jinak to spatne se uz krasne vstrebalo, a tomu zdravemu uz krasne bije <3 !! (6tt+3)
Tak jsem hrozne moc stastnaa 🙂 dekuji vam holky za rady a nazory a preji same krasne a stastne obdobi s prckama 😉 🙂

itworks
7. črc 2016

@bajuliss super zpráva, přeji hodně štěstí, až prcek jen roste 😀

andysek2512
7. črc 2016

@bajuliss juuuuuuu to je fazolka🙂)) tak moc gratuluju:-*

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru