Může se jednat o zamlklý potrat?

kristyna90
2. zář 2014

Ahoj,mozna jen zbytecne stresuju ale radeji se ptam.. v 6+2 jsem byla na utz a bylo videt i srdicko vsechno v poradku a dalsi kontrola bude za par dni v 12+2 nemela jsem celou dobu nejake extra priznaky jen mi bylo spatne ale nezvracela jsem a hrozne me boleli prsa.. v 8 tydnu nevolbost ustoupila a prsa behem 5 dnu take uz neboleli... z toho jsem byla hrozne nesva ale co jsem si cetla na netu tak ze to muze odeznit a zase prijit.. tak js3m cekala.. nekdy me lehoucce zaboli prsa ale na zachod chodim porad hlavne v noci tak 2×-3× a cele tehotwnstvi me picha v podbrisku.. treba jen ob den.. ale nejsou to krece.. cetla jsem ze to bude to roztahovani delohy.. ale znervoznuje me zw mi zmizeli ty priznaky.. navic jsem shodila uz 3 kila a to nezvracim ani jine problem nemam... myslite ze bude vse v poradku? Vim ze bych se nemela stresovat ale uz mam jeden potrat za sebou.. tak uz mam ze vseho strach:( moc dekuji za vsechny odpovedi

paracka
2. zář 2014

Jela bych na gyndu se ukazat jestli mas nejake pochybnosti

akmitaf
3. zář 2014

@kristyna90 ahoj - neboj to bude dobrý, ale určitě si zajdi k Dr. a on vše zkontroluje a ty budeš klidnější.

viwy
3. zář 2014

@kristyna90 Ahoj, som na tom úplne rovnako 😉 Keby neboli tehu testy ani neviem, že som tehotná. Príznaky? Žiadne! Párkrát mi bolo ťažko, ale nikdy som nezvracala a akurát ma boleli prsia. V 10tt som bola na kontrole a všetko bolo ok a pár dni nato mi zmizli aj tie nijaké nevoľnosti a hlavne prestali bolieť prsia a na váhe som stratila -2kg. Neviem či pri mamke váha vážila inač, ale tam som mala 65kg a keď som prišla domov mala som 63kg. Na ďalšiu kontrolu som mala ísť až v 13tt lebo môj dr. mal dovolenku. Baby tiež písali, že mám isť na pohotovosť, ale neodhodlala som sa a bála som sa najhoršie - zamlknutý potrat. Samozrejme v 13tt na kontrole bolo všetko OK 🙂 Bublik narástol a srdiečko tlko nádherne a dr. zahlásil žiaden stres a mám byť rada, že mi nič nie je, ale ak mám nepeknú skúsenosť za sebou, tak radšej skoč na pohotovosť a budeš vedieť na čom si 🙂 Držím päste!

jesterka85
3. zář 2014

Mám úplně stejné příznaky jako ty. Respektive v 9 tt zmizely všechny příznaky, pouze prsa jsou stále vetší. Zítra jdu na kontrolu v 10 tt, tak jsem zvědavá. Také mám za sebou jeden potrat před půl rokem. Tak snad nám to teď už dobře dopadne 😉

kristyna90
autor
4. zář 2014

Tak vcera jsem byla u doktora a vse v poradku.. jen mame vetsi sijove projasneni:(( takze ted dalsi nervy s testy na downa:( snas to bude rychle za nami a vse bude ok..🙂 ted uz myslim vic pozitivnejsi kdyz jsem videla jak ta fazolka sebou krasne hazi🙂
Preji vam vsem krasne bezproblemove tehotenstvi a zdrave miminka🙂 ja si jeste par dni pockam na vysledky a pak se muzu radovat na sto procent taky🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru