Muže se jednat o těhotenství?

natalia1216
5. zář 2018

Zdravím 🙂

s přítelem se snažíme už druhý měsíc o miminko, víceméně řečeno se zadarilo už první měsíc, ale z důvodu náročné dovolené a stresu přišel sp v 5tt, ale gynekologem mi bylo řečeno že se to stává poměrně často..hlavu jsem si z toho tedy nedelala a snažení pokračovalo nadále. Každopádně posledních 4-5 dnů nemuzu vůbec spát, budim se co 3 hodiny nebo mě provází divoké sny. Před 2 dny se přidaly prsa, prijdou mi větší, bradavky citlivé a občas me i svědí. Připadám si celá malátná jakobych měla nízký tlak a občas když lezim mám závratě jak na lodi. Včera mě začalo píchat v podbrisku, zejména na levé straně vaječníku (občas mě to i svědí)..něko­likrát denne bezim na záchod jelikož mi přijde jakobych měla mokro v kalhotkách a přitom je tam jen slabý, bílý výtok. Do 2 dnů by se měla dostavit ms takže testovat budu až příští týden, každopádně netrpim pms, ms vždy dostanu bez jakýchkoli bolesti. Máte nějaká zkušenost s podobným průběhem? Děkuji

karlafolll
5. zář 2018

Určitě bych počkala a udělala si testík alespon těch 14 dnů po vynechané mestruaci! budete mít pak větší jistotu 🙂 a hlavně držím palečky ono se to vždycky nějak poskládá a přijde to v nejméně očekávanou dobu 🙂

anetlask
5. zář 2018

Za dva dny MS? Tak to bych se otestovala už teď a na nic bych nečekala :D :D Třeba tam bude už duch :P

jednaholkaa
5. zář 2018

@natalia1216 Nooo, tak to by mohlo byt tehotenstvi teda! 🙂 Uvidi se.. Jinak duvody SP nejsou moc jasny, spis geneticka vada..

natalia1216
autor
5. zář 2018

@anetlask no nejraději bych si ho udelala hned 😄 ale počkám ještě alespoň 3 dny jestli se ms dostaví, clovek tak aspon predejde zbytečnému zklamání 😊

misinnka
5. zář 2018

Určitě bych si udělala test už ráno 😉

kachna001
6. zář 2018

Já prodělala SP v 7tt a od té doby jsem PMS měla, do té doby vůbec ne...držím palce, ale dokud ti nevyjde pozitivní test, těžko ti někdo dá přesnou odpověď 😉

felis
18. zář 2018

Ahoj, zkusím vám co nejobjektivněji popsat, co se děje...

1) styk 3.9. (asi anebo 2.9., my si to nepamatujeteme a spoléháme na přerušovanou soulož v podstatě anebo kondom v poslední třetině a zatím to vycházelo!)
2) očekávaná MS 16.9.
3) 12.9. tmavší krev v množství tak na nehet (tak si říkám OK, MS přišla dřív) + klasické bolesti v podbřišku (prsa tentokrát MS nehlásila)
4) 13.9. ráno krev do 15.9., tak nějak v množství 1 vložka na den, v podstatě jsem furt čekala, kdy se to rozjede... + nutkání na čurání
5) od 15.9. nateklá, citlivá prsa a bradavky
6) 16.9. bolest v podbřišku silná, jak na MS, ale přitom ten den už jen pár kapek na tamponu
7) 17.9. prsa stále bolí, na testu odpoledne /
8) 18.9. narůžovělý výtok, prsa stále citlivá i bez doteku

Holky, ono je to nějak naopak celý, PMS po MS? Mě napadla taková myšlenka, že jsem těhotná a nebyla to MS, ale implantační krvácení. My se nesnazime o mimi. Teď aktuálně se snažíme najít nejlepšího projektanta pro rekonstrukci domu. Partnera by asi trefilo, mě taky, naše dcery z prvních manželství 8 a 11let by asi byly nadšené. Mě lajhne...
Otázka zní, co si o tom myslíte?
Jj, vím, křišťálovou kouli tady nemáte žádná... mě zajímají názory, zkušenosti, z doslechu, ... díky!

misinnka
18. zář 2018

@felis já když byla těhotná poprvé tak jsem ms měla . Slabou ale čistou krev a měla 3-4 dny a příště už ji nedostala. Ale myslím ze jsem ještě pak spinila . Bolesti jsem měla jako při silné ms a to mi bylo divny . Pak si udělala test a byl pozitivní. No zkusila bych nějaký jiný citlivý test nebo proste vyckala . Jinak s prsama si to nepamatuju jak to bylo uprvniho. U druhého jsem to věděla hned po sexu ze těhotná budu protože jsem měla zrovna ovulaci . Vím ze mě pobolivalo pořad v podbrisku už 3ti den a 7my den dost . 10den začaly bolet prsa . 14 den jsem si udělala test a jedna čárka , vyhodila ho do koše a ráno se chtěla ujistit ze teda byla jedna a vyndala ho z koše a byly na něm dvě čárky a ms nedostala vůbec .

felis
18. zář 2018

@misinnka díky za odpověď... počkám. Tak třeba v pátek udělám test. Pěkně před víkendem, ať máme co řešit. Nicméně, to co píšeš, dost odpovídá tomu, co se mi děje teď. Tak na jednu stranu mě to uklidnilo, že to možný je. Na druhou stranu to, co to znamená zas tak moc ne. Před dvěma lety jsem měla SP tak v 7tt a tehotna se zdravým dítětem na konci jsem byla... no, už je to dlouho. A ani jednou jsem nezažila Tohle.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru