Nejdřív začnu tím, že bych si teď nejradši dala facku. Teď mě docela dost rozčílil můj dvouletý syn. Měla jsem rudo před očima a ječela jsem na něj jak smyslů zbavená ☹ Já jsem normálně výbušná, ale teď v těhu je to snad ještě horší. No staršímu jsem se omluvila, už jsme se i čumáčkovali 🙂 Ale trápí mě ten prcek v bříšku. Jestli se mu třeba nemohlo zastavit srdíčko. Včera jsem byla na utz a poprvé jsem viděla jeho srdíčko, tak se bojím, jestli jsem mu nemohla ublížit. Břicho mě nebolí, už jsem se hodila do klidu. Na další utz jdu až za dva týdny. Vím, že se tomu vzteku musím příště vyvarovat. Jsem husa 😒
kdyby rozčitlení zamenalo ohrožení pro plod, nemám děti. a asi by planeta byla poloprázdná 😀
...jasně, no stress je lepší, ale nic jsi nespáchala, tak neměj výčitky.
Určitě se mimču nic nestalo 🙂 Jasně že je lepší být v klidu a nerozčilovat se, ale někdy to prostě nejde. Já jsem kliďas, ale někdy mě to naše čertisko rozčílí i tisíckrát za den, a už jsem to bez problémů dotáhla do 9. měsíce 🙂
Ja se v tehu bala, ze syn po narozeni ani nebude reagovat na normalni ton hlasu, protoze dcerka byla zrovna v dost slozitem obdobi a prakticky se u nas jenom hulakalo. 🙂 No trochu je fakt, ze kdyz zvysim hlas ted, ona se prikrci, kdezto od zacatku trenovany syn se usmiva. 😀 Vazne se neboj, stres z ublizeni ze stresu by byl horsi. 🙂
V prvním těhotenství to nebyl vyloženě můj vztek na něco, ale byla jsem imrvére ve stresu díky rodině... nebylo to snadný, ale na holce to nenechalo díky bohu následky.
Teď, no... začátek těhotenství byl vcelku veselý - hormony se mnou mlátily zleva doprava, takže doma byla skoro denně Itálie. A párkrát jsme s manželem měli opravdu hodně ošklivou výměnu názoru (spíš můj řev a monolog k jeho osobě). A to nemluvím ani o tom, že dcera mě taky umí kolikrát vytočit do totálně nepříčetna, občas se divím, že jsem jí ještě nezabila.
A prozatím prospíváme všichni - mě ještě nezavřeli do blázince, miminko v bříšku je zdravé, roste... dcera je také ok a manžel - přežil 😀
Stres je naprd, to ví každý. Ale jak se mu v téhle šílené době bránit, to snad ani nejde. Ale ráda bych na to přišla.
Tak hlavu vzhůru, nejsme stroje, prostě nervy občas ujedou... stane se. Důležité je neříct něco, co se pak blbě vrací. Jinak je to ok 🙂
Já jsem ve stresu denně 🙂..syn ďáblík a dcera má předškolní pubertu, takže ze mě opravdu denně lítají blesky a když přijde manžel z práce, tak to taky schytá! 😖 😀 ..ty hormony jsou šílený, ale měla jsem to u obou předešlých těhu taky, navíc s dcerou jsem ještě dodělávala VŠ, u zkoušek mi bylo zle a bolel žaludek a klepala se a obě děti bez následků 🙂.
Jesteze jsem to nasla... Minuly tyden mne tak rozcilil syn (8), ze ted necitim mimi. Ale mozna si to jen namlouvam.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja jsem az do 35 tt pracovala ve skolstvi...tam jsem zazivala nervu a nervu:-/ je to normalni, pracuji hormony🙂 Miminku v brisku to neublizi a maximalne na vas bude nastvany ten dvoulety synacek. Tak priste radeji pocitat do deseti 😀