Může doktorka poznat těhotenství týden po ovulaci?

sarka49
13. lis 2014

Týden po ovulaci jsem byla u dr. na prevenci. Mohla by doktorka poznat že jsem těhotná nebo je to zatím nemožné?

terezapetrova
13. lis 2014

@sarka49 jedine utz ale ten podle me ukaze tehotenstvi stare minimalne 2 tydny ne mene aspoň tak mi to rikal dr letos na jare takze si myslim, ze by to u Tebe musela byt nahoda 😒 mrzi me , ze jsem asi nepotěšila 😒

terezapetrova
13. lis 2014

@sarka49 mezi jedine a utz mi vypadly sluvka "to ukaze" 🙂

dana3262
13. lis 2014

@sarka49 u mě to doktor nepoznal. Bylo to pár dní, ale dle mého nějaké změny tam musel pozorovat..já měla užpříznaky, ale uklidnovala jsem se právě tou prohlídkou. No neviděl to prostě.

misula29
13. lis 2014

týden po ovulaci to poznat ještě nemůže, to se vajíčko ještě ani nemusí začít uhnizdovat.Proto většinou objednávají až okolo 6 týdne,protože dřív tam nic nevidí,max zvýšenou sliznici 😉

lucifereeek
13. lis 2014

týden po ovulaci to nepozná určitě, nejde to vidět ani na utz a dokonce ještě ani z krve to nemusí být poznat

sarka49
autor
13. lis 2014

@terezapetrova
@dana3262
@misula29
@lucifereeek Holky, já to mám tedka trochu nepravidelný, ale počítala jsem stím, že už budu mít ms.Zatím nic, tak uvidím, jestli jsem otěhotněla🙂.Ale stejně díky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru