Ahoj maminky, musela som sa zaregistrovať aby som sa opytala na vas názor.... Som tehotna, ale stale mi výpočty nesedia.... Mam rozdiel medzi pm a sonom 13 dni.... Teraz uz mam pred pôrodom ... Na zaciatku 12 tt mi to nesedelo o 13 dni , viem ze ovu bola posunuta o tyzden ale kde sa stratili ostatne dni??? Preco to nesedi? 25.6.2014 som bola v 12 tt+1d.... Crl bolo 55 mm.... Nevie mi niekto vypočítať kedy som otehotnela vlastne?? Posledna menstr. Bola 19.3.... Dakujem vopred za vsetky rady....;)
@teenyel no ovu potvrdenu nemam ale určite musela byt neskor kedže posledny styk sme mali 6.4 to znamena 19DC... Ked si prirátam ze aj spermie 2-3dni preziju tak som na nejakom cca 22DC... Ale aj tak este 3-4 dni mi tam lieta;( mam uz zo všetkého strach kedže som uz 2x o babo prišla;(
@marika1112 ja jen jednou, ale chapu tve obavy. Urcite to nevadi, ja mam ovu potvrzenou testy i teplotou, uhnuzdeni 6dpo provazene zaspinenim a 8dpo uz duch, takze take potvrzeno...a stejne utz a ms se lisi, dle utz je o 3 dny mladsi 😉 to se stava 🙂
Maminy uz nemá nik žiadnu skusenost???;)
no prostě neroste dle tabulek - to ničemu nevadí. Já měla ovu posunutou o 3 dny a celou dobu mi to přesně vycházelo a teď poslední měření už jsem o 3 dny dopředu . Měla jsem to tak i v předchozím těhu. Každé dítko je originál
Já mám rozdíl mezi MS a UZ taky 14 dnů, jsem teď ve 23.týdnu, ale vůbec mě nenapadlo to řešit 🙂 K čemu to vlastně potřebuješ vědět? Pokud je vše v pořádku, tak je přece jedno jestli si otěhotněla o týden dřív nebo později 🙂 Alespoň pro mě teda. Navíc, nikde není napsáno, že jsi otěhotněla v plodné dny, pravděpodobné je, že můžeš otěhotnět i v méně plodné dny, takže ovulace v tvém případě možná není tím pravým vodítkem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@marika1112 jak mas potvrzeno,ze ovu byla presne o tyden posunuta? Jinak taky pak asi zalezi, kdy se mimco uhnizdi. A u nekoho roste zprvu rychleji,u nekoho pomaleji. Do 14 dni rozdilu je to brano jako normalni rozdil 😉