Miminko v břiše pomalu roste, co mám jíst, aby se rychleji vyvíjel ?
Jídlo na velikost plodu nemá žádný vliv, je to dane především genetikou
No to buď ráda, pokud je zdravý, tak lepší než porodit čtyřkiláče. Jinak asi kyselinu listovou nebo nějaké takové vitaminy, ale brala bych to opravdu jen na začátku.
@profiss já jsem jedla úplně normálně, první dítě mělo 4050 g a druhý 4540 g. 😀 ale pokud je menší, tak kyselinu listovou nebo těhotenský vitamíny, myslím mamavit, to mě doktorka po prvním velkým miminku zakázala, takže u tebe by to mohlo fungovat. Já nic nebrala a přesto jsem měla velký miminka, takže opačný "problém." Jídlem to ale neovlivníš, spíš ty vitamíny. 😉 Pokud je to ale v normě, tak bych to neřešila. 🙂
jidlem to neovlivnis, maximalne muzes doplnit vitaminy napr femibionem........
ja jsem u prvni jedla vitaminy - mamavit do 18tt pak jsem je zacla zvracet........a porodni vaha 3340g
u druhe jsem jedla femibion do 38tt a porodni vaha 3240g
Hele, já bych spíš potřebovala vědět, jak jíst, aby rostlo míň 🙂 jsem v 7 týdnu a má 17 mm a doktor se divil, jak je to velký ☹ roste mi dinosaurus.
Tak pokud si dobre pamatuju,tak mi můj gynekolog rikal,že to co jim nemá na velikost plodů žádný vliv,když jsem mu rekla,že jim kyselinu listovou,tak mi řekl,že ta je dobra na úplném začátku těhotenství do cca tři měsíců,pak taky nemá vliv,vliv má pak pouze na rychlejší tloustnutí matky... Mamavit a podobně vitamíny mi doporučil,pokud nejim pestrou stravu....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je vtip? 😅
Jestli ne, tak odpověď je: jez normálně 😉