Holky je tu někdo kdo to má nebo měl stejně? 13.2 ( 11 dní zpoždění menses. ) Jsem našla na testu dálnici. U dr jsem byla 21.2 ( měla jsem být dle posledních menses 7+1tt ) jenže nebylo vidět srdíčko 🤦 Popadl mě strašný strach a nejistota. Je to moje 6 těhotenství, doma už dvě děti máme. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění a teď už mám pouze těhotenské nevolnosti, hlavně tedy k večeru 😂🤦 Jinak je mi dobře a na další ultrazvuk jdu 28.2 tak se jen modlím, aby tam už srdíčko bylo 😫 Dle Dr to vypadá dobře a myslí si, že byla ovulace déle. Měli jsme za leden pouze jeden styk.
Ja dvakrat otehotnela po chybe v cyklu, posledni ms tri mesice zpatky a tehotenstvi bylo zjisteno jednou v 6tt a druhe v 7tt, takze za me je mozny skoro vsechno
Spíš je lepší vypočítávat tt z data ovulace. Např já ji mám až 25 dc, což je 2týdny rozdíl oproti tomu když má někdo ovu 11dc.
Mohla jsi mít jednoduše později ovu.
Tak u mě je to ZT, v pátek jdu do nemocnice.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zetpee každé TT je jiné a ne vždy sedí TT skrze Ms záleží kdy byla ovulace počkala bych na další ultrazvuk ...