Ahoj holky, pristi stredu jdu na 1. kontrolu, kdy by uz melo byt videt srdicko. Dnes jsem 5+6, beru Utrogestan a doufam, ze bude vse v poradku. Delsi dobu uz premyslim nad milnikovyma kartickama, ale porad nevim, jestli to neni zbytecne. Prijdou mi lepsi ty pokracovaci s tim co mimi uz umi. Vyuzily jste i tehotenske nebo je to vyhozeni penez? Dekuji za nazory 🙂
Mě tak nějak vždy přišlo jednodušší a lepší to číslo nebo jakýkoli nápis přidat k vybrané fotce v počítači, než fotit sebe nebo malou na povel s nějakou kartičkou...
Já používala na růst malého. Teď jsem si sama udělala do budoucna učící kartičky. Takže až ještě trošku povyroste máme zvířátka, ovoce, zeleninu, abecedu...
Já jsem kupovala až pro miminko, pak mu fotky třeba nalepím do knížky, pošlu babičkám atd., ty těhotenské mi přijdou zbytečné, nikde bych je stejně nevystavovala a pro vlastní porovnání si tam to číslo dopíšu v mobilu.🙂
Nepoužívala jsem pro sebe ani pro syna. Nemusím mít všechno co je zrovna IN. Přijde mi to zbytečný, jako spousty dalších krávovin 😂
Vypada to hezky a to je tak vsechno...aniz bych o jejich existenci vedela, vytiskla jsem si papiry s 1-12.mesicem doma na tiskarne a kazdy mesic vyfotila syna s aktualnim cislem, ktere jsem dala do pekneho ramecku na fotku. Ma tak 12 zrokumentovany rust v prvnim roce. Naklady byly asi 35 kc na porizeni ramecku a 12 vytistenych stran
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak asi zalezi na tom, jak hodne, casta a rada se fotis, jestli ti prijde dobry napad dokumentovat si rust bricha a tyhle veci, jestli chces mit na tehotenstvi tento druh vzpominky, nebo ne😀 Ja treba nemela, fotky, kdy si zenska u bricha drzi karticku, se mi nelibi, takze pro me by zbytecne byly, protoze bych je nepouzila, ale to ti jako fakt neporadi, jestli ty je vyuzijes nebo ne🤷♀️