Mezi UTZ a poslední MS je týden rozdíl. Je to problém?

lidasedlakova
15. srp 2014

Holky,je nějaký velký problém v tom když mezi UTZ a poslední MS je týden? podle čeho se to pak teda řeší týdny těhu? díky..nějak jsem se na to dnes zapomněla zeptat u dr..🙂

evulina77
15. srp 2014

podle prvního ultrazvuku, ten je na určení termínu porodu nejspolehlivější. Mě to podle menstruace nikdy nevycházelo, vždycky jsem tam měla 10 až 14 dní rozdíl

denyzuza06
15. srp 2014

@lidasedlakova není to vůbec problém, já měla u první dcery rozdíl skoro tři týdny.......první termín dle MS je jen orientační, tabulkový. Termín dle UTZ je přesnější

andelka
15. srp 2014

Týden je úplně v pohodě, zvlášť když se neví kdy byla ovulace. Taky utz má nějakou odchylku.
Nejspolehlivější i co se TP týká je prý utz ve 12tt, při NT screeningu.

arnettacek
15. srp 2014

Tak ja mela na posledni kontrole a vlastne na vsech vzdy o 10 dni vice nez podle PM. Dokonce v nemocnici jsem mela rozdil i vice. Termin mam na zacatku Rijna a doktor rika, ze mam pocitat konec Zari- zacatek Rijna. Byla bych osobne radeji v Zari 🙂 tak uvidime jak to dopadne

martina_z
15. srp 2014

Tyden rozdil nehraje roli.

sarkad2856
15. srp 2014

@lidasedlakova není to takový rozdíl mě doktorka říkala že 7-10 dní je v normě ale kamarádka měla 14 dní 😉 a vše v pohodě

lidasedlakova
autor
15. srp 2014

díky všem za odpovědi..🙂

januleee85
15. srp 2014

ja mam podle ms termin skoro o 14 dni driv nez podle utz 😉 dr mi hned rekl , ze to vypada ze jsem otehotnela pozdeji a ne uprostred cyklu , pocita mi termin podle utz ve 12tt 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru