Byla bych ráda, kdyby se tu našel mezi vámi někdo, kdo si zažil něco stejného / podobného jako já.
Poslední MS jsem měla 14.1. na testech mám dálnici, hcg začalo na jednotce 168, druhý den 240 a za týden na 2400j. na utz doktorka viděla jen tečku, říkala, že je to podle ní těhotenství v začátku to jsem měla to hcg 240j. včera jsem měla silné křeče, které vystřelovaly z konečníku do břicha a začala jsem krvácet. Jeli jsme v noci na pohotovost, kde mi pan doktor řekl, že mám v děloze dutinku 12,5×4 mm a hcg 2400j a že to krvácení vypadá na menstruační krvácení.
Ptala jsem se ho, jestli se teda jedná o biochemické těhotenství… na to mi odpověděl, že se to říct nedá, že to může být a nemusí… krvácím stále tak jako v MS…i MS bolesti mám… Zítra jdu na kontrolu…
Myslíte, že by se plod mohl udržet???
Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé a bolestivé téma…
Děkuji
jsou zeny, ktere v tehotenstvi menstruaci normalne maji... drzim palce
Hele,už jsem to tu dřív psala. Teta bývala dost obézní. Měla normálně ms a jednou šla k lékaři,že má fakt divné a silné bolesti. Prohlédl jí a oznámil, že rodí 😂 to už měla dvě děti. Takže se před 40lety neplánovaně narodil bratranec Petr 😂😂😂 takže nic nemusí být ztraceno,u biochemického by hcg takhle nerostlo
Ahooooj, ja mela otehotnela 15.11., a v prosinci jsem mela menatruaci uplne stejne jak jsem ji mit mela. Proto jsem se o tohu dozvedela o hoodne pozdeji. Budu na Tebe zitra myslet.
@sangina snad
@imzuzicek1989 Já mám právě velké zpoždění. Četla jsem, že krvácení občas bývá, ale děsím mě ty MS bolesti.... Děkuji za podporu!!🙏
@amazonkajanik no vidíš...jaký zázrak v ní rostl a ona to nevěděla. Je pravda, že Dr. se divil takovému nárůstu hcg.... ale ono teď už může rychle klesat pokud ta malá fazolka odchází s MS... každopádně děkuji za reakci.... a budu doufat, že to bude v pořádku.
@slayc to je pravda, ale říkám si...co ty bolesti ? ☹
Bude,věř v to! Já měla před lety zpočátku jen růžový výtok,pak krev a do toho se přidaly bolesti,až se mi podlamovala kolena. Jako by mi někdo vrazil lžíci do podbřišku a třísla(menstruacni bolesti mám normálně křížové). Chodila jsem týden do práce,od mudr papír pro rzt,kdyby to se mnou seklo a po týdnu v 7tt se ukázalo, že srdce přestalo tlouct,do týdne jsem šla na kyretaz.
Tak to já až takové velké bolesti nemám.....už jsem si toto jednou zažila, kdy přišla jen MS a byl konec....ale tolik mě to nebolelo jako teď a v té době jsem na HCG vůbec nebyla..... při čtení tvého příspěvku jsem se usmívala s nadějí, ale konec mě zarazil....to je mi líto, že sis něčím takovým prošla.... teď už miminko máš?
Moje sestra mela 2x menstruaci v dobe tehotenstvi. Nadeje zde porad je. Drzim palce.
@meronym děkuji za tvůj povzbuzující příspěvek. Už jsem si to jednou zažila, ale bylo to hodně na začátku. Teď už jsem si říkala, že konečně a najednou tito. Nejvíc mě děsí bolesti. Krev je čistá bez srazenin. Snad se stane zázrak 🙏🙏🙏
Myslím, že by se malé udržet mohlo. S krvácením ti tady poradily ostatní, já se vyjádřim k těm MS bolestem - jsem v 34tt a tyto bolesti mám od úplného zacatku téměř pořád. Tak nezoufej a dej zítra vědět jak to dopadlo ♥️
Otěhotněla jsem a další den dostala měsíčky, mám skoro ročního kloučka🙂 hodně štěstí ❤🙏
Moc děkuji, škoda, že jsem tyto slova nečetla ráno. Dnes jsem měla hrozný den...to čekání na zítřejší KO je hrozné..... tolik slz...ale stále si dávám naději... děkuji vám za podporu 🙏
Tak nastupuji do nemocnici na revizi....bohužel to nevyšlo...díky za podporu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky...moc mne to mrzí,ale obávám se ,že o maličké přijdete....i když zázraky se dějí...