Ahojte, možná je to trošku blbý dotaz, ale musím se zeptat. Podle MS bych měla být 10+6 do teď to u dr sedělo, ale dneska se při měření úplně zasekla a pak říká "no človíček odpovídá 10+1 ale to nic nemusí znamenat." stejně mě to trošku vyděsilo. Říkala že by se to mohlo příště zase srovnat. Že to je normální. Ale zněla tak zvláštně :( omlouvám se za anonymitu. Ale mám tu pár přátel a rodinu, co by mě podle jména poznali ale ještě neví že čekáme mimi
Jasně, že to nemusí nic znamenat, ovulaci člověk nemá 14DC, takže termín podle ms je orientační. Navíc to není rozdíl ani týden, navíc se mimina hýbou a jedno s druhým, takže to měření ber orientačně. Náš malý je třeba naopak celé těhotenství o týden napřed velikostí a to mám datum ms korigované kvůli dlouhým cyklům 😃
uvádí se +-14dnů 🙂 Tak buď v klidu 🙂
Buď v klidu, jsem teď po 2 těhotná a když jsem šla na kontrolu cca v 8 týdnu tak mimi bylo menší skoro o 3 týdny . Byla jsem z toho vystrašená, ale pak to dohnalo a teď strádá jen týden. Ale mohla být ovu pozdě nebo mohla být ještě jedna. Teď už to nikdo neřeší jen mi dali termín na screeningu a je to.😊 Teď jdu ve čtvrtek na 2 screening to už budu 20+0tt😊 držím palce a neměj strach mimi je v pořádku.❤️
Děkuji všem ❤️❤️ mě jej vylekal ten výraz doktorky jinak bych se tím asi netrapila. Mrnousek vypadal že je plný života a elánu 🙂
Hihi tak já rady stresuju že je menší a místo toho bych si asi měla zajít na ušní 🤭🤭 koukám teď do průkazky a tam psáno že podle MS bych byla 10+5 a podle utz je miminko 11+1 😁😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to uplne normalni, to mereni je mm sem, mm tam a uz to udela par dni rozdil. Nebo muze byt pozdeji ovulace.