Mé první těhotenství. Počkat na svou Dr.?

aiduska1
3. črc 2024

Ahojky toto je moje prve tehotenstvo, svoje dni som mala mat 24.6 ale som ich nedostala. Test som si spravila 28.6 a vysiel pozit. , neviem ci neni skoro ist gynekologovi on ma momentalne dovolenku do 15.7 . Mozem kludne pockat alebo mam ist druhemu?? Len trosku mam obavy ci nahodou nebude to mimomaternicove tehotenstvo, citala som o tom a ziadne priznaky nemam co sa tika mimomaternicoveho .dakujem

marketa1218
3. črc 2024

@aiduska1 Pokud nemáš žádné problémy, úplně v klidu bych počkala. Je čas, ze začátku stejně není nic moc vidět . A není třeba se hned nervovat mimoděložním. 🍀🍀🍀

palja
3. črc 2024

@aiduska1 počkala bych. Stejně většinou objednávají na kontrolu až 14 dní po vynechání ms

andelka
3. črc 2024

Nestresuj a počkej na svého Dr. Kdyby se ti něco nezdálo,vždycky můžeš zajet na pohotovost. Jinak počkat 14 dní na kontrolu je úplně ideální stav. Aby bylo na utz něco vidět.

hezz17
3. črc 2024

@andelka no a co treba k zastupu misto pohotovosti? 🙈

andelka
3. črc 2024

@hezz17 anebo. Záleží na denní době.

nektarinka123
4. črc 2024

@aiduska1 ty nerozhodujes kdy pujdes ke gynekologovi. Zakladem vseho (v zivote) je zavolat a zeptat se. Oni te objednaji kdy bude treba.

platera
4. črc 2024

Ja jsem sla poprve s tehotenstvim k doktorovi az v 9. tydnu, objednal me az takto pozdeji. Byla jsem z toho jak na trni a pamatuju si, ze jsem si pro svuj klid vyhledala nejblizsi gynekologickou pohotovost a opsala i tel. cislo. Strach z mimodelozniho je opravnena obava, ale spis ver, ze bude vse poradku, klidne bych pockala na sveho gynekologa. Pokud bys ale mela bolesti bricha nebo krvacela, jed na pohotovost nebo vyuzij ten zaskok, podle toho jak akutni, ti to bude pripadat. A gratuluji🌻!!

platera
4. črc 2024

Jeste me k tomu napada, pozor na stitnou zlazu, pokud se s ni treba lecis (i kdyz neuskodi ji zkontrolovat i u doposud zdrave zeny, v tehotenstvi jsou na ni vetsi naroky), tu je treba hlidat co nejdrive v 1. trimestru a pripadne zmenit davku hormonu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru